Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deconcentratele, marul discordiei in coalitie

ro

26 May, 2009 02:23 1309 Marime text
Intervievarea unor persoane propuse de PD-L pentru ocuparea a diverse posturi de conducere în serviciile deconcentrate şi neemiterea deciziilor au iscat nemulţumire în rândul democrat-liberalilor. 

Subiectul deconcentratelor n-a fost omis ieri, în cadrul Colegiului Director Naţional al PD-L. Faptul că se întârzie emiterea deciziilor pe baza cărora persoanele propuse şi-ar putea prelua funcţiile sau că unele propuneri PD-L n-au fost luate în considerare de comisiile de evaluare, posturile ajungând la PSD, a determinat reacţii destul de dure din partea unor lideri judeţeni. Nici judeţul Constanţa nu a fost exceptat. Reprezentantul PD-L Constanţa, prim-vicepreşedintele Constantin Chirilă, a „reamintit" conducerii centrale a partidului că există probleme încă neclarificate. „Am ridicat problema posturilor de conducere de la sanatoriile din Mangalia, Techirghiol şi Eforie, unde nici până acum nu au venit numirile oamenilor pe care i-am propus. Am prezentat şi situaţia de la Inspectoratul Teritorial în Construcţii, care a reajuns la PSD. Am solicitat să se clarifice şi cazul de la Inspectoratul Şcolar Judeţean, unde un post de inspector adjunct ar trebui să ne revină", ne-a declarat Constantin Chirilă. Toate problemele de acest gen vor fi dezbătute astăzi, în coaliţie, întrucât pedeliştii consideră că „PSD nu respectă înţelegerile şi trebuie să se ia măsuri". „Fiecare caz se va discuta punctual. Se practică un joc dublu sau interesat şi lucrurile trebuie lămurite. Nu se mai poate merge pe principiul «dacă nu ţipă nimeni, lasă că nu se vede»", a conchis prim-vicepreşedintele PD-L Constanţa, Constantin Chirilă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • simona 26 May, 2009 07:56 Aveti dreptate"daca nu ţipă nimeni , lasă că nu se vede" asa s-a mers si când "justiţiarul"ISJ Constanţa, adică Miu Petrică şi a lui ceată au numit-o pe PAVEL DOINA directoare la şcoala 7 Constanţa, vezi doamne "reparaţie morală" , sărmana de ea ce oprimată şi nedreptăţită a fost!