Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir „Nu fac alianta de placere cu PSD niciodata"

ro

12 Oct, 2009 02:32 832 Marime text

De ani buni, într-o campanie electorală, românii nu mai asistă la o confruntare de idei, ci la atacuri la persoană mai mult sau mai puţin legale sau argumentate. Înainte ori după campanii asistăm la alianţe la vedere sau nu, generate de interese şi obiective pur politice.

Pentru campania prezidenţială, preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, prevesteşte că vom avea parte de o „confruntare de putere". Totodată, el susţine că vor apărea tot felul de probleme întrucât „dacă Traian Băsescu nu câştigă, PD-L se va prăbuşi". Aceasta ar putea fi motivaţia ce a stat şi la baza alierii între PSD şi PNL la care asistăm cu toţii: prăbuşirea PD-L.

Deşi îl condamnă pe liderul PSD, Mircea Geoană, care „de dragul unor colegi din teritoriu" a acceptat să participe la guvernare, Dragomir şi PNL se află, acum, alături de social-democraţi. Şi asta în contextul în care a recunoscut: „n-am să fac alianţe de plăcere cu PSD niciodată". Sub pretextul că situaţia o impune şi din dorinţa de a „dărâma incompetenţa", liberalii au „depăşit doctrina" şi speră să pice Guvernul prin trecerea moţiunii de cenzură. Fie că în această seara, după cum preconiza Dragomir, Cabinetul Boc II va demisiona, fie că va pica mâine, liberalii şi social-democraţii se pare că s-au înţeles, se „înghit" reciproc, şi aşteaptă convocarea la Cotroceni pentru a propune premierul de o lună.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii