Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir strange semnaturi pentru Crin Antonescu

ro

03 Sep, 2009 02:24 1286 Marime text

gheorghe_dragomir_02.jpgDupă cum au anunţat la sfârşitul săptămânii trecute, la Şcoala de Vară a tinerilor liberali, campania electorală pentru prezidenţialele din noiembrie a debutat, teoretic, pe 1 septembrie. Practic, startul neoficial al precampaniei va avea loc săptămâna viitoare, când va începe şi „sesiunea" de strângere de semnături pentru candidatul Crin Antonescu.

Membrii Biroului Politic Central al PNL s-au reunit, ieri dimineaţă, cu senatorii şi deputaţii partidului pentru a discuta câteva aspecte omise la întâlnirea de la Mamaia, despre strategia de campanie, dar şi despre priorităţile sesiunii de toamnă. Chiar dacă au promis că îşi vor începe campania pentru susţinerea candidatului lor la prezidenţiale, încă de la începutul acestei săptămâni, o dată cu startul sesiunii parlamentare de toamnă, liberalii au decis, ieri, ca să debuteze cu forţe proaspete abia de săptămâna viitoare. Abia atunci liberalii constănţeni vor începe să strângă semnături de susţinere. „Vrem să strângem atâtea semnături câte voturi ne trebuie pentru ca Antonescu să se claseze pe locul I", ne-a declarat, ieri, deputatul liberal Gheorghe Dragomir. Practic, din socotelile liberalilor, sintagma expusă mai sus s-ar traduce prin două milioane de voturi, iar la nivelul judeţului de la malul mării, prin 30.000 de semnături. Mai mult, liberalii susţin că în această campanie speră să aibă sprijinul unei mase cât mai largi de cetăţeni, fie ei deja membri PNL ori doar simpatizanţi ai doctrinei liberale.

Cât despre contribuţia pe care fiecare liberal o aduce partidului său, Dragomir ne-a declarat că aceasta va fi la vedere şi fiecare va contribui cu câţi bani va avea: „Nu vom face o campanie scumpă în bani, ci scumpă prin muncă". Când vine vorba de publicul ţintă asupra căruia se apleacă cei din conducerea liberală, Dragomir ne-a precizat că se bazează pe electoratul care nu a mai venit în ultimii ani la vot şi care îşi doreşte cu tot dinadinsul o schimbare în România.

Liderul grupului parlamentar al PNL, senatorul Puiu Haşotti, a declarat, săptămâna trecută, că fiecare parlamentar în parte va avea o acţiune politică în Parlament care se va subsuma politicii şi campaniei electorale a PNL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pnl-ist 03 Sep, 2009 09:32 Daca stringeti 30000 de semnaturi, ar trebui sa aveti si toto atatea voturi. Dar ma mir ca mai are Crin Antonescu incredere in tine si in alde Hasotti (senatorul ala numit, nu ales)....