Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa Mazare demisioneaza! (galerie foto)

ro

02 Oct, 2009 03:16 3202 Marime text

mazare_echipa.jpgPreşedintele organizaţiei judeţene PSD Constanţa, Radu Mazăre, a anunţat că, la nivel judeţean, atât prefectul, cât şi directorii numiţi de social-democraţi vor demisiona.

„S-a demonstrat că am avut dreptate. Din iarnă am spus că nu putem face treabă cu oamenii ăştia (n.r. referire la democrat-liberali).Vina pentru actuala criză este exclusiv a preşedintelui Băsescu. El se alimentează din crize şi din scandaluri, ori alegerile sunt peste o lună şi jumătate şi crede că va câştiga călărind o criză", a declarat liderul social-democraţilor constănţeni. Radu Mazăre consideră că PSD a fost destul de maleabil în perioada petrecută, la guvernare, şi a lăsat să se înţeleagă că nu se mai putea continua aşa. La nivel judeţean, cel puţin, PSD joacă tare. „În Constanţa, atât prefectul, cât şi directorii numiţi din partea PSD vor pleca pentru că echipa lui Mazăre nu ţine de ciolan, echipa lui Mazăre vrea să facă treabă!", a fost declaraţia şoc dată presei ieri, de liderul social-democraţilor tomitani. În opinia sa, acesta este un gest de bărbăţie şi de demnitate. Mazăre a specificat că, la începutul săptămânii viitoare, toţi directorii PSD-ului vor pleca aşa cum au procedat şi miniştrii acestui partid.

Totuşi, el a precizat că există şi şefi de deconcentrate care au dat examen sau pe care nu i-a pus PSD (n.r. doar i-a susţinut şi menţinut pe funcţii), iar aceştia ar putea rămâne. „În principiu, în frunte cu prefectul, toată echipa lui Mazăre pleacă pentru că ea vrea să facă treabă. Dacă n-are cu cine, nu stă", a conchis preşedintele organizaţiei judeţene PSD Constanţa.

Radu Mazăre nu a exclus o posibilă re-apropiere între PSD şi PD-L dar numai în contextul în care partidul nu va mai fi condus de Traian Băsescu deoarece, spune el, este elementul distructiv şi „Satana pentru poporul român".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii