Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostă angajată a Bibliotecii Judeţene, la judecată cu Nicuşor

ro

19 Oct, 2010 00:00 3092 Marime text
biblioteca_judeteana.jpgO fostă angajată a Bibliotecii Judeţene „Ioan N. Roman“ a dat în judecată Consiliul Judeţean Constanţa după ce a fost concediată.

Femeia contestă aşadar decizia de concediere ce i-a fost înmânată la restructurarea efectuată ca urmare a aplicării prevederilor OUG 63/2010. Pe 14 octombrie, Mihaela Piţă a înregistrat Dosarul cu nr. 13701/118/2010 la Tribunalul Constanţa. Fosta angajată a Bibliotecii Judeţene a dat în judecată atât CJC, cât şi pe preşedintele instituţiei, Nicuşor Constantinescu. Prima înfăţişare va avea loc pe 12 noiembrie 2010.       

Pentru mai multe detalii am contactat-o telefonic pe Liliana Lazia, directorul Bibliotecii Judeţene „Ioan N. Roman“, care ne-a declarat că Mihaela Piţă a lucrat ca bibliotecar în cadrul Secţiei de Împrumut Adulţi. „Noi nu am primit încă nicio citaţie. Într-adevăr, dumneaei a fost angajata noastră“, a afirmat Liliana Lazia. Şefa Bibliotecii Judeţene a precizat că, la restructurare, 50 de angajaţi au fost concediaţi, instituţia rămânând cu numai 50. „De aceea s-a şi redus programul, astfel încât să putem face faţă cu cei care au rămas. Luni, miercuri şi vineri biblioteca este deschisă după-amiază, iar marţea şi joia - de dimineaţă“, a precizat Liliana Lazia. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii