Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gradinita navodareana renovata de americani (galerie foto)

ro

20 Nov, 2009 00:50 1595 Marime text
dscf3524.jpgPreşcolarii care frecventează Grădiniţa nr. 3 din oraşul Năvodari vor avea, ca urmare a implicării militarilor americani, condiţii mai bune pentru derularea procesului instructiv-educativ.

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark H. Gitenstein, oficialităţi locale, printre care primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, şi elevi ai şcolii generale au participat, ieri, la ceremonia de inaugurare a Grădiniţei nr. 3, situată pe strada Ghioceilor nr. 7. Prin acest eveniment, partea americană a dorit să marcheze finalizarea mai multor lucrări de reabilitare a unităţii de învăţământ. Menţionăm că Detaşamentul Seabeea al Marinei SUA a efectuat mai multe reparaţii ale imobilului, înlocuind uşile de interior şi de exterior, a reparat şi înlocuit treptele de acces şi a vopsit pereţii şi tavanele celor 14 săli de clasă.

De altfel, implicarea americanilor în proiecte cu caracter social la nivelul judeţului nostru nu este o premieră şi nici un gest singular. În ultimii doi ani, cei de la Seabees au finalizat 15 proiecte civic-umanitare în judeţele Constanţa şi Tulcea. Acestea sunt finanţate printr-un program al Departamentului de Apărare al SUA, Programul de Asistenţă Umanitară al Comandamentului Militar al SUA în Europa (EUCOM), şi coordonat de Biroul de Cooperare Româno - Americană în Domeniul Apărării (ODC).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristina 11 Dec, 2009 21:57 pentru cine nu stie parintii au bagat foarte multi banii in scoala nr 1.in fiecare an la inceput se cer foarte multi bani pentru parchet,lambriu,draperii,pupitre,si nu din banii primariei asa cum multi tind sa creada ,din banii parintilor,nici la scoala particulara daca duceam copilul nu cereau atatia bani
  • Irina 20 Nov, 2009 23:11 Ce pierdere pentru scoala!Un director cu ,,un CV performant" care a facut intr-o luna, din scoala asta un subiect atat de fierbinte, sa fie nevoit sa plece! VAI! VAI!
  • ionela 20 Nov, 2009 15:56 Bun primar...de 10 zile aporximativ 300 de profesori stau fara salarii..la care se adauga bonus naveta nedecontata si cireasa de pe tort este ca valuarea tichetelor de anul trecut va fi data inapoi pentru ca primarul nu a avut cadrul legal sa le aprobe. Salariile nu le/a dat pt ca o numita, Sandu IUlia tine mortis sa fie directoare fara a fi numita de inspectorat, dar este numita in particular de primar. Bun primar...a asfaltat, dar proiectele ale sunt de ani de zile. el nu mai putea sa le opreasca. Bun primar... a trimis mascatii peste oameni ca sa nu mai zic ca mascatii fac si abuzuri prin retinerea si bataia minorilor. Bun primar...nu a mai investit in renovarea scolilor, cu o singura exceptie scoala 1 pt ca era protejata lui. Bun primar...nu mai permite accesul presei, decat cea pe care o agreaza, la sedintele de consiliu. Bun primar... trimite garda financiara la magazinele a caror patroni nu il agreaza. Mai vreti!!!! Nu cred eu zic ca e de ajuns!
  • Adela 20 Nov, 2009 13:01 Cel mai gospodar om, cel mai bun primar, numai cine nu vrea sau, e rau intentionatnu vede schimbarile din oras!
  • Tibi 20 Nov, 2009 03:12 Forta Matei Nicolae Forta Geoana afara cu chiorul jos cu basescu si antonescu