Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hasotti se da mare „Geoana, prizonierul lui Constantinescu"

ro

05 Sep, 2009 03:24 1733 Marime text

cap_3.jpgSenatorul PNL l-a catalogat pe adversarul politic al partidului său un candidat „duplicitar"

Liderul grupului PNL din Senat, senatorul Puiu Haşotti, a lansat, ieri, câteva atacuri la adresa contracandidaţilor la preşedinţie ai liberalului Crin Antonescu.

Într-o perioadă în care acuzaţiile la adresa partenerilor ori a adversarilor politici se regăsesc la orice pas, la orice intervenţie televizată, de la cel mai înalt nivel ajungând până la cele mai mici organizaţii locale, liberalii constănţeni îşi găsesc, în fiecare săptămână, portiţe prin care să-şi refuleze furia. Ieri, senatorul Puiu Haşotti nu s-a dezis de la acest demers şi l-a luat la rând pe Mircea Geoană şi, ulterior, pe Traian Băsescu, catalogându-i drept adversari fără şanse. Parlamentarul a vorbit despre atitudinea celui desemnat de PSD drept candidat la preşedinţie la alegerile din noiembrie şi a partidului său, de a nu se retrage de la guvernare, apreciind că prin acest gest se recunoaşte faptul că nu va mai avea nicio şansă în alegeri: „Atrag atenţia electoratului care nu vrea să voteze cu Băsescu să nu-şi irosească votul cu Geoană. Ei au o singură opţiune: Să-l voteze pe Crin Antonescu".

Haşotti nu a uitat să vorbească nici despre cea de-a treia lansare a social-democratului Geoană, care va avea loc la congresul din 14 septembrie al PSD-ului. „Asta denotă că nu are încredere în el şi în şansele pe care le are. Niciodată nu s-a întâmplat ca un candidat să-şi lanseze candidatura de trei ori". În opinia sa, Geoană nu este decât „un duplicitar" şi „prizonierul baronilor locali Oprişan, Constantinescu, Dragnea...".

{mos_ri:Hasotti,Geoana}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 05 Sep, 2009 20:15 D=l Hasotii, nu este un om prost.Este un om care a fost inselat de aparente. Si liberalii au oamenii lor buni ,dar sunt tinuti in umbra de cei AVARI DE PUTERE POLITICA.
  • lili 05 Sep, 2009 08:42 CINE-L MAI IA IN SEAMA PE LATRATORUL PROST HASOTI?E UN BOU AROGANT CARE SI-A STRANS AVERE PUPAND LA TIMP SI PE LA SPATE LICURICII DIN POLITICA ACEST IMBECIL N-A FACUT NICIODATA NIMIC PENTRU NICI UN CONSTANTEAN CRETINUL DOAR A IMPARTIT ACOLITILOR SI NU GRATIS FUNCTII IN DECONCENTRATE HUOOOOOO IDIOTULE
  • simona 05 Sep, 2009 07:18 Hasotii , nenorocitule. inca nu ai bagat capul in nisip sa nu te mai vedem si sa nu mai auzim de tine !nemernicule !!!!!
  • surmelis argentina pusa 05 Sep, 2009 04:25 Liberalii intotdeauna au fost FURIOSI si PERICULOSI. Retragerea de la guvernare a PSD-ului ,dovedea "coalitia" cu PNL-ul. De ce sa-l voteze cineva pe Crin Antonescu ?,care din start nu are sanse de reusita ,chiar din cauza numelui pe care-l poarta de ANTONESCU care ne duce cu gandul la TRADAREA unui roman numit : GENERALUL ANTONESCU . D-l Hasotti este "prizonierul" unui interlop cu fadza de om politic PNL-ist. Aveti mare grija ,d-le Hasotti, ca interlopul de care vorbesc s-a transformat ,impreuna cu intreaga lui "familie regala" ,intr-un cuib de "hiene flamande de putere". Ma refer la d-l IONEL CHIRITA ,care mi-a deschis si modificat scrisoarea din data de 08-05-2008, adresata d-lui Traian Basescu. Pentru acest fapt cert si a celor care s-au intamplat si se intampla in continuare ,d-l IONEL CHIRITA si sotia acestuia care-l impinge spre politica liberala, nu au nici o scuza ,atat in fadza mea sau a legii. Sunteti in continuare sustinatorul unei familii "hamesite " de putere politica , o sa fiti si d-vs trasi dupa ei in primirea pedepselor de care se fac vinovati.