Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii incep campania cu rechizite

ro

12 Sep, 2009 02:51 886 Marime text

Liberalii din organizaţia municipală, în frunte cu noul preşedinte interimar, Dănuţ Culeţu, au împărţit, ieri, 80 de pachete cu rechizite copiilor cu posibilităţi materiale reduse, din cartierele Km 4-5, Viile Noi şi CET.

Apreciată drept „o necesitate, fără conotaţii", acţiunea pare a se înscrie în categoria activităţilor de campanie electorală, în condiţiile în care prezidenţialele bat la uşă. Cu atât mai mult, cu cât liberalii chiar s-au lăudat la Şcoala de Vară desfăşurată la Mamaia, în urmă cu două săptămâni, că pentru ei campania începe la 1 septembrie. Fiecare din cele 80 de pachete date au costat câte 25 de lei, iar după cum a susţinut Culeţu, „banii sunt de la sponsori şi de la organizaţia municipală". După cum au declarat cei din conducerea municipală interimară a partidului, acţiunile de acest gen vor continua în zilele următoare, la Palazu, şi la şcoala nr. 11, aflată în zona Casei de Cultură.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 12 Sep, 2009 18:14 La Asistenta Publica a orasului Harsova de Constanta ,a inceput sa bata in usa o multime de batrani care au auzit ca de 2-3 zile au inceput sa fie distribuite niste "ajutoare umanitare" ,constand in alimente ca: ulei ,zahar,faina ,delikat,orez,etc.dar se pare ca nimic nu este adevarat ,deoarece am intrebat-o personal, despre acest zvon, pe d-na directoare , care a infirmat cele auzite de mine de la cei cativa batrani .Ceva este ,dar ce anume ? Sa fie vorba ,cumva,despre un "ajutor umanitar" oferit de d-l IONEL CHIRITA ,din partea liberalilor si acesta sa apeleze la Asistenta Publica locala ? Tot ce-i posibil ! Oare este si legal ? Sau sa fie vorba despre ZAHARUL SI FAINA de la UE ? Cine are voie sa primeasca asa ceva ? Batranii cu pensii pana in 400 de lei noi,persoanele cu venituri foarte mici . IMI PARE RAU ca trebuie sa amintesc ,dar am ajuns sa ma milogesc pe la usile Asistentei Publice locale ptr. un "ajutor de urgenta" ,care sa-mi permita plata unor cheltuieli de intretinere si plata curentului elecric, deoarece gasindu-mi un loc de munca as incalca art.314 ,din Codul Penal,referitor la punerea in primejdie a unei persoane in neputinta de a se ingriji, EU avand in ingrijire de sapte ani ,PLASAMENT FAMILIAL,un copil:"Parasirea, alungarea sau lasarea fara ajutor ,IN ORICE MOD,a unui COPIL sau a unei persoane care nu are putinta de a se ingriji ,de catre acela care o are sub paza sau ingrijire punandu-i in pericol iminent VIATA ,SANATATEA SAU INTEGRITATEA CORPORALA,se pedepseste cu inchisoare de la unu la trei ani.Este aparata de pedeapsa persoana care ,dupa savarsirea faptei isi reia de bunavoie indatoririle." .Domniile de la Primarie mi-au sugerat sa apelez la legea 416 sau sa dau copilul la o casa de copii ,in loc sa INFIINTEZE ei UN CAMIN DE COPII SCOLARI ,ptr. clasele 1-4-8 ,unde acesti copii,LASATI SINGURI IN CASA sa fie supravegheati si educati continuu. Cine INCALCA LEGEA ? nu PRIMARIA ? De ce POLITIA orasului Harsova de Constanta sta cu mainile in san si NU iau MASURI LEGALE in privinta activitatii d-lui primar TUDOR NADRAG si a CONSILIERILOR LOCALI ,care obliga populatia orasului sa incalce legile ? Asteapta sa vina altii din afara sa le faca ordine , sa le faca treaba sau considera respectarea legilor ca nu fac parte din indatoririle lor de seviciu ,de zi cu zi ? UNDE ESTE RESPECTAREA LEGII in cazul mentionat mai sus?
  • surmelis argentina pusa 12 Sep, 2009 08:43 A inceput campania electorala ! iar cu pachete si pachetele. Acum au cazut pe CAPUL COPIILOR. E clar ca si noul conducator PNL-ist ,continua vechea metoda de manipulare a electoratului cu fel de fel de "ajutoare umanitare", cum a fost si cazul meu si dupa aceea ,tot oamenii lor liberali tipau pe net ca am o COCINA nu apartament, datorita obiectelor de cea mai proasta calitate care mi-au fost date ,ca nu puteau sa ma lase sa muncesc unde am lucrat 24 de ani si numai ma milogeam de nimeni sa-mi dea bani de intretinere si de mancare. Ar fi bine ca cineva sa faca o investigatie in cazul FALIMENTARII FABRICII, S.C."COMET"S.A.HARSOVA ,deoarece sunt suspiciuni ,ca aceasta a fost falimentata intentionat ,fiind si eu actionara aici,pentru a fi impartita dupa aceea intre PRIMARIA liberala si coalitii ei cum sunt :ing.ROSU ,ing.CORNEL NEGRILA si mai nou MARIAN CHIOCARU. Primaria d-lui IONEL CHIRITA A CUMPARAT birourile fabricii de confectii metalice ,S.C."COMET" S.A. HARSOVA ,cu suma derizorie de 2,7 miliarde lei vechi si chipurile a fost reparata cu suma de 17 miliarde de lei vechi. A VERIFICAT CINEVA DE BUNA CREDINTA ,fara sa ia mita de la d-l IONEL CHIRITA sau de la d-l NADRAG TUDOR ,metoda si documentatia cu care s-a facut preluarea acestei fabrici de catre coalitii LIBERALILOR? NU! Cine are curajul sa faca asa ceva ii este pedepsita familia ,ca in MAFIA ITALIANA.