Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalii schimba macazul

ro

29 May, 2009 02:27 1506 Marime text
conf_pnl_online.jpgAlegerile pentru Parlamentul European reprezintă pentru PNL Constanţa „un meci destul de important, primul oficial, în care jucăm alături de ceilalţi europeni", şi care va permite românilor să-şi desemneze reprezentanţi pentru un mandat complet. 

Şefii de campanie la nivel judeţean şi municipal ai PNL Constanţa, Ovidiu Cupşa şi Andrian Mihei, au confirmat că liberalii vor „schimba macazul" pe ultima sută de metri şi vor încerca să dinamizeze această perioadă premergătoare scrutinului din 7 iunie. „Organizaţiile municipale şi orăşeneşti sunt destul de mobilizate, se merge pe o campanie door to door şi pe discuţii directe cu cetăţenii, iar timp de şapte zile, întreg judeţul va fi străbătut de caravana electorală", a declarat Ovidiu Cupşa.

La nivelul municipiului Constanţa vor continua întâlnirile zonale - în Faleză Nord, KM 4-5, parcul Tomis II, şi pe categorii profesionale. De asemenea, astăţi va veni la Constanţa  europarlamentarul PNL Cristi Buşoi care se va întâlni cu medici, pe 1 iunie, liberalii vor oferi copiilor o zi de relaxare şi distracţie în Satul de Vacanţă, iar în data de 4 iunie este programată vizita prim-vicepreşedintelui PNL, Ludovic Orban, şi a fostului ministru al Economiei, Varujan Vosganian, acesta din urmă având pe agenda de lucru şi o întâlnire cu oamenii de afaceri.

Tusac se opune campaniei PNL

De azi, liberalii demarează şi campania de strângere de semnături pentru abrogarea OUG 34. Dacă Primăria Constanţa a dat avizul pentru amplasarea celor 18 corturi, primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, s-a opus inclusiv montării unor bannere ale PNL, deşi legea permite. „Primarul din Mangalia nu a înţeles ce se întâmplă cu aceste alegeri, ce atitudine trebuie să aibă faţă de celelalte partide, instituţii şi toţi ceilalţi care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul administrativ pe care-l guvernează", a afirmat preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir. Liderul liberal a încercat să se implice în situaţia tensionată din Mangalia, însă, în urma reacţiilor şi atitudinii edilului Tusac, a ajuns la concluzia că „nu ai cu cine lucra acolo". „La Mangalia e un abuz continuu şi total. În felul în care conduce, şansele lui de a mai rămâne primar sunt zero", a conchis Dragomir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii