Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptă în PDL pentru şefia CRPDRP Dilema lui Banias - Sponte sau Leoveanu

ro

25 Oct, 2010 02:05 3700 Marime text

adrian_sponte-mircea_banias-simona_leoveanu.jpgDeşi la nivel declarativ Mircea Banias îl susţine pe Adrian Sponte pentru regionala fostului SAPARD, surse din PDL afirmă că ar prefera-o pe Simona Leoveanu

După ce Gabriel Ioniţă a fost uşuit de la şefia Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 2 Sud-Est, în PDL Constanţa s-a dat startul unei noi competiţii interne.

Deşi, candidatul susţinut oficial de partid pentru ocuparea fotoliului lăsat liber de liberalul pedelistofil şi pesedistofil Gabriel Ioniţă este Adrian Sponte, surse din cadrul formaţiunii spun că altcineva ar fi pe placul şefului PDL Constanţa, Mircea Banias, pentru această funcţie. Ar fi vorba despre actuala şefă a Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Constanţa, Simona Leoveanu, susţinută de altfel, pentru ocuparea funcţiei deţinută în prezent, chiar de către Mircea Banias.

Reamintim că Adrian Sponte a fost propus pentru directoratul CRPDRP încă de acum aproape doi ani, mai exact, din februarie 2009. Tânărul democrat-liberal a primit reconfirmarea Biroului Permanent Judeţean al PDL Constanţa pentru ocuparea poziţiei de director al CRPDRP 2 Sud-Est chiar luna aceasta. Mai mult, preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, Mircea Banias, a declarat vinerea trecută că nu există niciun alt competitor în partid pentru funcţia de conducere de la CRPDRP şi că filiala îl sprijină în continuare pe Adrian Sponte.

Leoveanu se gândeşte

Cu toate acestea, surse din interiorul PDL Constanţa susţin că Mircea Banias ar susţine-o pe Simona Leoveanu pentru şefia CRPDRP. De altfel, Simona Leoveanu nu a exclus această ipoteză, declarând că se gândeşte dacă va candida sau nu. Până una alta, Ioniţă este încă directorul CRPDRP, fiind în perioada de preaviz până pe 11 noiembrie, astfel că stabilirea datei la care va avea loc concursul pentru ocuparea funcţiei regionalei fostului SAPARD de la Constanţa va mai dura. Concursul pentru centrele de plăţi din ţară se desfăşoară chiar astăzi.

De precizat, că am încercat să-l contactăm telefonic pe şeful PDL Constanţa, Mircea Banias, pentru a preciza dacă susţinerea organizaţiei judeţene pe care o conduce se împarte între Adrian Sponte şi Simona Leoveanu, însă nu a răspuns la telefon.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • PDL CONSTANTA 24 Oct, 2010 23:51 Cine este LEOVEANU SIMONA? Si, ce a facut pentru PDL Constanta pt "a se mai gandi"? Sa spuna multumesc ca a ramas pe functia de la Oficiul Judetean. O INVITAM PE ACEASTA CALE LA SEDIUL PDL, la prima sedinta de BPJ PDL - sa-si expuna "parerile" ( liberale ). Sau, se face ca nu stie de acuzele primarilor PDL la adresa ei?