Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manuela Mitrea, mandatul „pierdut" de PSD Constanta (!?)

ro

30 May, 2009 02:31 2052 Marime text
cap_4.jpgPromovarea Manuelei Mitrea în Parlament de către social-democraţii tomitani nu a adus, până în prezent, vreun beneficiu nici organizaţiei, nici alegătorilor 

Printre parlamentarii PSD care reprezintă electoratul tomitan se află şi deputatul Colegiului 8, Manuela Mitrea.

Numai că dizgraţia în care se află soţul său, Miron Mitrea, în cadrul PSD, precum şi absenţa sa din circumscripţie ar putea să-i aducă pe alegători în situaţia de a regreta încrederea pe care i-au acordat-o toamna trecută.

manuela_mitrea_14.jpgUn aport important în atragerea voturilor necesare obţinerii mandatului ei de parlamentar l-a avut şi „remarca" preşedintelui PSD, Radu Mazăre, potrivit căreia, odată ajuns deputat, Manuela Mitrea îi va spune soţului, în fiecare seară, să aibă grijă de Constanţa. Vorbele liderului PSD Constanţa au fost preluate şi de ea, numai că Miron Mitrea n-a ajuns unde se preconiza (n.r. la Ministerul Transporturilor), iar doamna deputat pare să uite cine i-a permis prelungirea mandatului de parlamentar. La aceste aspecte, preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a mai adăugat o bulină neagră în palmaresul colegei social-democrate. Potrivit liderului liberal, deputatul Manuela Mitrea „a votat din greşeală" propunerea legislativă privind acordarea celei de-a treisprezecea pensii persoanelor vârstnice. „Cred că a încurcat butoanele. M-aş mira să fi voit să voteze împotrivă, când promiţi, şi vii, şi spui voi face, voi drege, şi apoi votezi împotrivă... Cred că e mai uşor să spui «domnule, am votat din prostie», decât din răutate...", a declarat deputatul PNL Gheorghe Dragomir. Ironia deputatului liberal constănţean a fost „alimentată" de faptul că, marţea trecută, în plenul Camerei Deputaţilor au fost supuse votului final, printre alte iniţiative legislative, şi trei ce aparţineau social-democraţilor. „Au fost trei iniţiative PSD, cu caracter social, care vizau calcularea şi recalcularea pensiilor, precum şi una ce avea ca viitori beneficiari persoanele cu handicap, însă parlamentarii social-democraţi nu le-au votat. Am impresia că deputatul Manuela Mitrea nici nu mai era în sală când acestea au fost supuse votului. O atitudine de acest gen spune multe...", ne-a declarat deputatul PNL Gheorghe Dragomir.

Dacă la aspectele menţionate anterior adăugăm şi faptul că, până la ora actuală, activitatea parlamentară a deputatului PSD din Colegiul 8, Manuela Mitrea, se rezumă la o singură luare de cuvânt în plen (n.r. în cadrul şedinţei Camerei Deputaţilor din 19 decembrie 2008, când a depus jurământul de credinţă faţă de ţară şi popor), electoratul constănţean are imaginea completă asupra celei pe care au trimis-o să-i reprezinte în Parlament. Dacă ei sunt dezamăgiţi, aceeaşi trăire ar putea fi şi printre pesediştii tomitani, care s-ar putea să fi ajuns la concluzia că au irosit un mandat de parlamentar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mare om 31 May, 2009 08:51 S-a gasit cine sa o critice pe Manuela Mitrea. Macar femeia asta are cei sapte ani de acasa. Uitati-va in gradina dumneavoastra domnule deputat.
  • CTV 30 May, 2009 20:01 tu vorbesti Dragomire, de corectitudine si vot din prostie? Pai tu cum ai cumparat voturile in colegiul 1? Nu ti-ar fi rusine si tie si la toti ai tai. Rexona ce mai face? Sau ti-a pasi dupa ce i-ai pus tate si nas ???? si apropo: din banii pe care ni-i datorati celor pe care ne-ati umilit cu varf si indesat va doresc sa va cumparati lumanari. Fie pentru inmormantarile personale, fie pentru prohodul PNL. AMIN.