Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Matei Bratianu, despre drogurile copiilor sai „Nu aveam control asupra lor"

ro

28 Sep, 2009 02:33 1374 Marime text

matei_bratianu_02.jpgDestăinuirea de la sfârşitul săptămânii trecute a deputatului PSD constănţean, referitor la cei doi copii ai săi şi la consumul de droguri uşoare al acestora, a stârnit vâlvă în rândul opiniei publice.

Apărut ca un apel către consumatorii de droguri, mesajul transmis, vineri, de Brătianu a venit în contextul în care se vehiculează legalizarea drogurilor şi a prostituţiei. „Dacă cei doi copii ai mei nu ar fi vrut ca eu să vorbesc despre suferinţa prin care am trecut, nu aş fi deschis subiectul", şi-a explicat Brătianu reacţia de săptămâna trecută, apărută după 14 ani.

Parlamentarul PSD a povestit, vineri, cum cei doi copii ai săi, Andrei şi Alexandru, în urmă cu 14 ani, pe vremea când aveau 19, respectiv 23 de ani, au ales să consume droguri uşoare şi cum au reuşit cei doi să scape alegând calea lui Dumnezeu. „«Noi am ascultat, arată că există o cale», mi-au spus copii. M-am gândit că din cei care vor asculta povestea, vor avea ceva de învăţat. Vina poate este şi a mea că nu am putut avea control asupra copiilor mei, mai ales că eu călătoream mult în ţară şi străinătate şi petreceam puţin timp cu ei. Mai mult decât atât, ei câştigau de patru ori mai mult decât mine. Aveau banii lor, locuri de muncă bune, fiecare locuinţa lui...", şi-a argumentat parlamentarul lipsa de grijă asupra copiilor săi la acea vreme.

Mai mult, se pare că problema care s-a abătut asupra familiei sale a avut şi un beneficiu. Brătianu a susţinut că s-a întors din nou cu faţa la Biserică numai datorită acestei drame prin care a trecut. „Eu, prin copii mei, m-am întors la Biserică", a argumentat deputatul, punând reuşita pe umerii preotului paroh din Topraisar, care, după trei ani, i-a determinat pe copii să renunţe la marijuana.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii