Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare „Alianta cu PNL, sa terminam cu haloimisul"

ro

25 Nov, 2009 01:41 1397 Marime text
haloimis_online.jpgDoar ajutat de voturile liberale, liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, ar putea să-şi vadă şeful pe linie de partid în ipostaza de preşedinte al ţării.

Dar cine ar avea tăria să o recunoască. Aşa că explicarea noii majorităţi constituite a fost alta. „Aceasta este singura soluţie ca să terminăm cu haloimisul din ţară", a spus Mazăre. Întrebat de jurnaliştii din Capitală despre rezultatul slab înregistrat în primul tur al prezidenţialelor (n.r. Mircea Geoană s-a situat pe locul II, după Traian Băsescu), acesta a ieşit din situaţie invocând că rezultatul a fost mai bun decât cel din 2008. „Oricum, au fost mult mai bune decât acum cinci ani de zile, când Băsescu a luat 50% în primul tur". Motivat de realizarea acestei alianţe şi dornic să aibă cui să ceară susţinere de la Centru, liderul PSD Constanţa promite să obţină un rezultat mai bun în scrutinul din 6 decembrie. „Vor fi mult mai bune (n.r. referire la rezultatele din 22 noiembrie) peste două săptămâni. E adevărat (n.r. că are mai puţine voturi decât alte organizaţii PSD), numai că structura şi genul în care au votat oamenii au depins foarte mult de cât de urbanizată şi cosmopolită este zona. Iar la noi a fost un vot destul de mare anti-Băsescu", a replicat preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, lăsând să se înţeleagă că nu se teme de o eventuală analiză la nivel central.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • liana 25 Nov, 2009 16:38 ...omule, scoate capotul de pe tine...!!!
  • surmelis argentina pusa 25 Nov, 2009 15:28 Alianta subterana,veche de doi-trei ani,actualizata azi in alianta la vedere,intre PNL-ul ,HOT SI MINCINOS si PSD-ul ,FORTAT DE SARACIA FINANTARILOR celor din urma. Finantarea COMUNA a celor doua partide , de stanga si de dreapta i-a fortat sa-si arate adevarata fata.