Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare, cel mai apreciat primar

ro

01 Jun, 2009 01:27 1676 Marime text
cap_4.jpgInstitutul Inpublic a realizat, prin metoda intervievării telefonice, un studiu privind gradul de satisfacţie al locuitorilor din şase oraşe importante ale ţării: Bucureşti, Constanţa, Craiova, Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca. Potrivit cercetării, 86,3% dintre respondenţii constănţeni au afirmat că sunt mulţumiţi de activitatea prestată de primarul municipiului, Radu Mazăre. În sondajul Inpublic, edilul tomitan s-a clasat pe locul doi, fiind devansat de omologul său de la Craiova, Antonie Solomon, cu un procent.

Acelaşi clasament se păstrează şi în urma răspunsurilor referitoare la modul în care şefii administraţiilor publice locale din oraşele respective şi-au onorat promisiunile făcute în campania electorală.

Numai că Radu Mazăre a ocupat poziţia secundă la o diferenţă de 2,7 procente - Solomon (79,8%), Mazăre (77,1%).

Când vine vorba de respectarea promisiunilor din campanie, edilul devine lider. Top III arată astfel: Radu Mazăre (22%), Adrian Solomon (19,9%), Gheorghe Ciuhandu (12,1%).

Studiul a fost realizat pe intervievarea a 500 de persoane din fiecare oraş, marja de eroare este de +/- 5%, la un grad de probabilitate de 95%.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii