Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare vrea sa transforme Mamaia in Monte Carlo

ro

30 Jun, 2009 03:01 1101 Marime text
Edilul constănţean nu a ratat, week-end-ul trecut, o întrevedere cu ministrul Turismului, Elena Udrea, în vizita pe care a avut pe litoral împreună cu preşedintele Organizaţiei de Turism a Greciei, Ioannis Kofinis. 

După cum a susţinut edilul constănţean, întâlnirea între cei doi a avut loc în spiritul bunei colaborări pe care acesta o are cu şefa de la Turism. „Am discutat despre viitorul staţiunii Mamaia şi despre cum trebuie să se dezvolte staţiunea Mamaia în contextul litoralului românesc. I-a explicat gândirea pe care o avem noi, aceeaşi pe care ne-au propus-o cei de la Organizaţia Mondială a Turismului, ca în Mamaia să prelungim sezonul cu locuinţe permanente, de vacanţă. Mamaia trebuie să fie o staţiune în genul Monte Carlo, Cannes, Rio de Janeiro. Să nu mai fie una clasică, aşa cum o ştim noi, ca pe vremea comuniştilor".

În viziunea lui Mazăre, staţiunea nu ar mai trebui să fie una în care copiii cu colacul să vină însoţiţi de părinţi, ci una în care să fie o forfotă permanentă, cu multe cluburi.

Se pare că şi Elena Udrea a fost de acord ca tipul de turism familiar să se va mute în zona de sud a litoralului. „Nu e normal ca tot litoralul să fie axat cap-coadă pe acelaşi segment de turişti", a conchis Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii