Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre „Chesoi este un om politic iresponsabil“

ro

06 Jul, 2010 01:03 2125 Marime text
Chesoi_Mihai_Petre.jpgPurtătorulde cuvânt al PDL Constanţa şi consilierul judeţean Mihai Petre i-a tăiatpoftade funcţii de conducere lui Tudorel Chesoi, preşedintele PNŢCD Constanţa.

În campaniaelectorală pentru preşedinţia României, PNŢCD Constanţa a susţinut candidatul PDL,decizie inspirată pentru liderul ţărăniştilor, Tudorel Chesoi, care a speratcă, odată ajuns Traian Băsescu din nou la şefia ţării va pune mâna şi pe ceva funcţii de conducere în judeţ.Lucrurile nu au stat chiar aşa, iar Mihai Petre explică motivul. „PDL înţelegece înseamnă să fii partener şi a respectat toate parteneriatele scrise,inclusiv pe cel cu PSD din 2009. Momentul când noi nu am mai respectatangajamentul a fost atunci când cei de la PSD începuseră să confunde respectulcu statul în genunchi. În ceea ce priveşte susţinerea în campania prezidenţialăde către PNŢCD, printre alte partide, mi se pare normal ca discuţiile desprefuncţii şi despre propuneri să se facă în cadru oficial şi nu prin presă. Peplan local nu pot fi încheiate parteneriate de colaborare cât timp la nivelnaţional acestea nu sunt definitivate şi nu conţin clar ce revine unuia saualtuia la nivel local", a susţinut Mihai Petre. Consilierul nu este de acord cudorinţa nefondată a ţărăniştilor. „Faptul că unii sunt supăraţi nu trebuie sămire pe nimeni. Multă lume doreşte să ocupe diferite funcţii, dar cred că,înainte de a ne exprima supărările în public, în calitate de oameni politiciresponsabili, este firesc să încercăm să găsim soluţii în cadrul oficial şiinstituţional. Atunci când solicităm un anumit număr de funcţii şi poziţii estebine să facem o analiză corectă asupra contribuţiilor fiecăruia la rezultatulfinal", a mai precizat Mihai Petre. Voci din interiorul PDL susţineau că dejaar fi fost recompensat partidul ţărăniştilor, deoarece ar fi obţinut o funcţiede director adjunct în cadrul companiei Oil Terminal. „În acest moment,niciunul dintre directorii adjuncţi din cadrul Oil Terminal nu este membruPNŢCD. Doru Luţac, directorul tehnic, a fost cândva membru de partid, însă acumnu mai este", a precizat Tudorel Chesoi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian 06 Jul, 2010 19:25 Domnule Chesoi de cind esti la conducerea PNTCD Constanta ai avut numai esecuri,pleaca,sau ajuta la reintregirea partidului,nu vezi ca PDL te trateaza cu spatele ?.