Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre „Stavrostitu nu mai are loc printre Banias, Mitroi si Branza"

ro

09 Jul, 2010 01:28 2174 Marime text
cap_6.jpgMihai Petre este de părere că Maria Stavrositu glumeşte atunci când spune că vrea să candideze la preşedinţia organizaţiei judeţene PDL şi că nu ar avea succes într-o confruntare electorală cu Mircea Banias.

Maria Stavrositu, actualul preşedinte contestat al filialei municipiului Constanţa a PDL, a afirmat, cu puţin timp în urmă, că vrea să fie contracandidatul lui Mircea Banias, actualul preşedinte judeţean, la alegerile interne. În primul rând, acest lucru nu este posibil, în condiţiile în care contestaţia depusă de Mircea Banias la Biroul Politic Naţional (BPN) nu va avea şanse de izbândă, deoarece, în acel caz, Maria Stavrositu este preşedinte municipal cu drepturi depline, fără a avea posibilitatea de a mai candida la postul de preşedinte al organizaţiei judeţene PDL. Colegul de partid Mihai Petre i-a curmat dorinţa de altă funcţie. „Cred că a glumit când a spus că vrea să candideze împotriva lui Banias.

Proiectul său politic constă în conducerea organizaţiei municipale. Mă îndoiesc că se va ajunge la o candidatură. Maria Stavrositu este un om realist şi ştie care îi sunt şansele de reuşită şi şi-a evaluat şansele. Proiectul politic la care s-a angajat este în deplină concordanţă cu rezultatul şi activitatea sa politică ce se rezumă la municipiul Constanţa. Nu s-a pus niciodată în discuţie, fie într-un cadru oficial sau neoficial, să candideze la organizaţia judeţeană, iar singurii care s-au pronunţat clar în sensul acesta sunt Mircea Banias, Florin Mitroi şi Paul Brânză", a spus Mihai Petre. Deocamdată, decizia BPN în cazul contestaţiei lui Banias rămâne în pom. „Şi Maria Stavrositu şi Banias au depus nişte hârtii la BPN, pe baza cărora se va lua o decizie, conform statului partidului. Nu-şi permite nimeni de acolo să fie părtinitor", a mai precizat Mihai Petre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • valahu 09 Jul, 2010 22:29 Nu lasati machedonii sa cuprinda si politica dobrogeana deja sunt peste tot in administratie si afaceri sunt putregaiurile Dobrogei peste tot pe unde e os de ros fara prea multa munca primii care se strecoara sunt ei si apoi aduc tot neamul de nepriceputi.