Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihei „Mazare depaseste limitele"

ro

29 May, 2009 02:30 977 Marime text
Pretenţiile echipei Mazăre - Constantinescu par că nu se vor materializa. Scrisoarea conducerii organizaţiei judeţene PSD Constanţa către şefii din Capitală a iscat comentarii şi în rândul liberalilor.

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, crede că social-democraţii tomitani nu vor obţine tot ce şi-au propus. Motivul: „Geoană nu este în stare să spună «NU». Nu are veleităţi de lider". Gestul la care a recurs Mazăre este pus de Dragomir pe seama faptului că promisiunile pe care acesta le-a făcut către constănţeni nu au susţinere la Centru.

„Rămân promisiuni fără suport... Se gândeşte la viitorul lui în administraţia locală. Dacă după trei ani va spune «n-am putut, că partidul meu nu m-a ajutat», nu va ţine chestia asta în faţa electoratului", a specificat preşedintele PNL Constanţa.

Solicitare aberantă

Trecând peste acest aspect, fostul deputat PNL Andrian Mihei a punctat un aspect foarte interesant. Printre altele, Mazăre a cerut imperativ numirea la Secretariatul Naţional Român al Reţelei Universitare de la Marea Neagră a ex-deputatului PSD Lucian Băluţ. Solicitarea a fost remarcată de Mihei şi taxată în consecinţă. „Cred că suntem bolnavi deja. Au cerut o funcţie politică într-o asociaţie a universităţilor de la Marea Neagră. Dacă asta se va auzi în lanţul universitar, va fi negativ pentru noi. Nu poţi politiza o instituţie de nivel regional... Cred că lucrurile s-au dus prea departe, am depăşit orice limită",  a menţionat fostul deputat PNL, Andrian Mihei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii