Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miron Mitrea ramane loial relatiei cu Mazare

ro

13 Jan, 2010 02:00 1195 Marime text

cap4.jpgFostul secretar general al PSD, senatorul Miron Mitrea a fost invitat, ieri, în studioul HotNews în cadrul discuţiei on-line cu cititorii realizată de Dan Tapalagă. Profitând de ocazie, am pus două întrebări la care liderul social-democrat a avut amabilitatea să ne răspundă.

Având în vedere experienţa dumneavoastră politică, dar şi relaţia apropiată cu liderii PSD Constanţa, cum explicaţi eşecul înregistrat de echipa Mazăre în alegerile prezidenţiale?

„Mă aşteptam ca, la Constanţa, să fie foarte greu, dacă nu imposibil, să câştigi împotriva lui Traian Băsescu. Este născut în zonă şi în alegeri, în politică, sentimentele sunt de multe ori mai importante decât orice altceva", a fost explicaţia dată de Miron Mitrea.
La întrebarea „cum apreciaţi retragerea de către PSD Constanţa a candidatului propus pentru alegerile europarlamentare din vara trecută şi neimplicarea în campania premergătoare acelui scrutin?", liderul social democrat a fost clar de partea echipei Mazăre -Constantinescu. „A fost o greşeală că celor de la Constanţa nu li s-a oferit o poziţie eligibilă pentru candidatul lor".

În cadrul aceleiaşi emisiuni, fostul secretar general al PSD şi potenţial candidat la şefia partidului la Congresul din această primăvară, răspunzând unei întrebări adresate de un alt cititor HotNews şi-a manifestat consecvenţa în menţinerea relaţiilor pe care le are cu lideri locali controversaţi. „Am avut şi am o relaţie cu mulţi lideri locali, inclusiv Oprişan - Mazăre, şi nu întotdeauna această realitate m-a ajutat în opinia publică, dar ea există şi nu am de gând să o neg sau să renunţ la ea", a afirmat Miron Mitrea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii