Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mironescu nu crede ca va fi exclus „Nu cred ca a luat cineva in serios aceasta propunere"

ro

02 Jul, 2010 03:19 1228 Marime text
Alegerile municipale din cadrul PDL Constanţa, care au avut loc pe data de 5 iunie, au creat, la acel moment, dispute în partid. De aceea, Mircea Banias, preşedintele PDL Constanţa, a depus o contestaţie care ar fi trebuit să fie discutată în cadrul Biroului Permanent Naţional (BPN) cu mult timp în urmă.

În contestaţia respectivă era inclusă, pe lângă nemulţumirea liderului PDL în ceea ce priveşte modul de desfăşurare al alegerilor municipale, şi propunerea de excludere a doi dintre colegii de partid, Laurenţiu Mironescu şi Florian Constantin. Discuţiile din BPN în această privinţă au fost amânate mult timp, lucru care poate ridica semne de întrebare în ceea ce priveşte modul în care BPN tratează cererea preşedintelui de la Constanţa. „Săptămâna viitoare, luni, va fi discutată excluderea celor doi", a declarat Mircea Banias. Laurenţiu Mironescu, unul dintre cei vizaţi de excludere, stă foarte liniştit, de parcă ar cunoaşte decizia BPN. „A luat cineva în serios această contestaţie? Eu nu prea cred că este o propunere serioasă din partea lui Banias", a mărturisit Laurenţiu Mironescu, prim-vicepreşedinte al organizaţiei municipale PDL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sorin 02 Jul, 2010 12:35 Ce pacat ca, cei doi amici buni(Mironescu si Banias)au ajuns sa se dusmaneasca, din cauza unor neintelegeri, legate de deciziile lui Banias, in functia de presedinte-interimar alorganizatiei judetene a PDL.