Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miting pentru Geoana

ro

03 Nov, 2009 00:54 1743 Marime text
mircea_geoana_20.jpgPână la ora actuală, electoratul din judeţul Constanţa a avut parte de două lansări ale candidaţilor la mandatul de preşedinte al României. La finele acestei săptămâni urmează liderul PSD, Mircea Geoană.

După prezenţa liberalului Crin Antonescu la o întrunire electorală desfăşurată la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, a urmat lansarea regională a preşedintelui în funcţie, Traian Băsescu, organizată pe platoul din faţa Monumentului Victoriei. Se pare că seria lansărilor la mal de mare va fi continuată de liderul PSD, Mircea Geoană.

Surse din PSD Constanţa au confirmat prezenţa acestuia în data de 7 noiembrie. Deocamdată, social-democraţii constănţeni se pregătesc doar pentru o acţiune pe linie de partid, care se va desfăşura sâmbătă, la Pavilionul Expoziţional, când Geoană va participa la confirmarea intrării în PSD a mai multor persoane.

Carnetul PSD, udat cu vin dobrogean

Manifestarea pare a fi o reluare, în varianta de toamnă, a celei din vară. Atunci, în plină campanie pentru alegerile europarlamentare, Mircea Geoană şi lideri ai PSD Constanţa, în frunte cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, au înmânat carnete de membri ai partidului câtorva zeci de persoane, evenimentul derulându-se în zona Cazino, la telegondolă. Având în vedere răcirea vremii, precum şi faptul că Pavilionul Expoziţional reprezintă un alt obiectiv finalizat în perioada guvernării PSD la nivel judeţean, primirea noilor pesedişti se va face aici.

Interesant este că, de ieri, la pavilion a început „Sărbătoarea vinului dobrogean", manifestare care se va finaliza duminică. Aici sunt prezenţi producători de vinuri şi procesatori de produse din carne, iar în hol există câteva standuri de unde se pot procura pachete turistice pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Pregătiţi pentru orice variantă

Contactat telefonic, secretarul executiv al organizaţiei judeţene PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, a menţionat că nu are date concrete despre acţiunea de sâmbătă, al cărei protagonist este Mircea Geoană. Deşi se zvoneşte că pe 7 noiembrie urmează să aibă loc unul sau chiar mai multe mitinguri electorale pentru susţinerea candidatului PSD pentru Palatul Cotroceni, datele problemei par a nu fi foarte clare sau nu se vor „dezvăluite". „În funcţie de cât stă, vedem dacă facem mitingul la Constanţa sau în altă parte (n.r. în calcul fiind şi municipiile Medgidia şi Mangalia). Nu se ştie dacă va fi o lansare regională sau locală. Nu-i greu, pentru că noi ne organizăm rapid", ne-a asigurat Dragomir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • aristotel 03 Nov, 2009 11:55 geoana este un om destept si modest . are stofa de presedinte , spre deosebire de basescu , el nu a fost implicat in scandaluri , nu este acuzat de coruptie nu are nimic dubios in trescutul sau de ministru . se vede ca este un om intelectual care nu se tiganeste la televizor nu face bai de multime doar este decent . mult suces geoana , sper sa ne reprezinti asa cum ne dorim de 20 de ani
  • cornel 03 Nov, 2009 11:47 nu-i nimic daca nu e sigur, noi constantenii il astepatam oricum! geoana e bun de viitor presedinte!
  • Briza 03 Nov, 2009 11:15 Foarte bine! Geoana Presedinte! Nu-l mai vrem pe Basescu!
  • Radu 03 Nov, 2009 09:42 Va organizati pe dracu!!! DE CE NU FACETI AFARA??? VA E FRICA !!!! NU STRANGETI OAMENI,ASTA E !!! BASESCU O SA CASTIGE,SUNTETI INGROZITI DE ASTA!!!!
  • Geoana presedinte 03 Nov, 2009 09:16 Constantenii ar trebui sa stie ca Geoana e cel mai potrivit. Gata s-a terminat cu Basescu.