Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mitroi vrea sa-l dea jos pe Petro

ro

01 Sep, 2009 03:09 1319 Marime text

colaj.jpg„Eu îmi susţin părerea. Să fie dat jos din funcţie", a susţinut Mitroi. În replică, Petro susţine că este obişnuit cu schimbările: „Am tot fost pus, dat jos şi iar pus în funcţie"

Conflictul deschis între Vasile Petro şi primarul din Valu lui Traian, Florin Mitroi, pe tema sancţiunilor date de şeful Gărzii de Mediu Constanţa administraţiei locale din Valu lui Traian, este departe de a se încheia. Chiar dacă au trecut deja mai bine de două săptămâni de când primarul Florin Mitroi l-a pârât pe şeful Gărzii de Mediu Constanţa pentru că i-a dat amenzi mai mari decât prevede legea pentru că nu a închis gropile de gunoi la termen, nimeni nu se grăbeşte să găsească o soluţie a conflictului din interiorul partidului. Tranşarea fotoliului lui Petro ar fi trebuit să aibă loc săptămâna trecută, însă, în condiţiile în care şedinţa Biroului Permanent Judeţean nu a mai avut loc, problema a fost tergiversată până la şedinţa din această săptămână. „I-am lăsat să discute problema între ei. Din punctul meu de vedere atitudinea lui Mitroi este justificată. Petro ar fi trebuit să înţeleagă că este criză şi că primăriile nu au bani", i-a venit în ajutor şeful organizaţiei judeţene a PD-L, Mircea Banias. Cât priveşte sancţiunea care îi va fi aplicată şefului GNM, Banias susţine că nu s-a pus problema ca Petro să fie demis, chiar dacă Mitroi îşi susţine cu tărie punctul de vedere: „Aştept şedinţa de BPJ şi îmi voi susţine acelaşi punct de vedere, să fie dat jos din funcţie". De cealaltă parte, şeful GNM, Vasile Petro, susţine că este obişnuit cu schimbările, în cazul în care s-ar pune problema eliberării lui din funcţie numai în baza acelei decizii pe care a luat-o: „Nu ştiu cât de mare este problema şi nici nu cred că ar trebui să i se mai acorde atenţie. Într-o problemă de acest gen trebuie dialogat, iar eu, dacă n-am fost prezent la şedinţa aceea de BPJ, n-am putut să-mi susţin punctul de vedere. Am încercat să discut cu domnul primar, dar... va veni şi vremea când vom avea un dialog", a evidenţiat Petro.

Vasile Petro a sancţionat primăria condusă de democrat-liberalul Florin Mitroi cu 60 de milioane de lei vechi pentru că nu a închis cea de-a doua groapă de gunoi din localitate în termenul prevăzut de lege, respectiv până pe 16 iulie 2009.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii