Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niculae Ciocanel, inca patru ani presedinte la PNL Eforie

ro

15 Mar, 2010 04:49 1757 Marime text
pnl_-_niculae_ciocanel_09.jpgAdunarea Generală a Organizaţiei PNL Eforie întrunită astăzi de la ora 14.00, l-a reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei locale din Eforie, cu 189 de voturi, pe Niculae Ciocănel.

După ce sâmbătă, liberalii şi-au ales noua structură de conducere la Cernavodă şi Mangalia, în cursul după amiezii de ieri, a fost aleasă şi cea de la Eforie. Adunarea Generală a Organizaţiei PNL Eforie a supus la vot şi Biroul Permanent Local al organizaţiei. Din cei 212 de liberali prezenţi, 189 l-au creditat pentru un nou mandat în fruntea organizaţiei pe actualul preşedinte, Niculae Ciocănel. Pe lângă preşedinte, liberalii i-au ales şi pe membrii care vor face parte din Biroul Politic Local al PNL Eforie din care fac parte cei trei vicepreşedinţi, Marius Cealera, Robert Şerban şi Silviu Petre, dar şi cinci membri Elvin Gani, Alexandru Dode, Silviu Păun, Emil Săvucă şi Anişoara Mincea. Acestora li se alătură şi cinci supleanţi. În plus, delegaţia celor 15 membri ai PNL Eforie care vor participa la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNL Constanţa.

La finalul lucrărilor Adunării Generale, liderul organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir şi-a exprimat certitudinea că actuala conducere locală a partidului trebuie să se ocupe îndeaproape, şi să pregătească încă de pe acum viitoarele alegeri locale din 2012: „Anul 2012 este anul de graţie al PNL. Organizaţia PNL Eforie trebuie să lărgească numărul membrilor cu oameni valoroşi, care să fie adevăraţi vectori de imagine, pentru a putea câştiga alegerile locale din 2012. Trebuie să avem un candidat foarte bun, o echipă de consilieri foarte bună, dar şi o echipă de conducere unită şi muncitoare".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii