Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor despre subordonaţi „Sunt disperaţi de viaţă!"

ro

22 Oct, 2010 02:23 1416 Marime text

Şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a abordat ieri, tema grevei întreprinsă de angajaţii din subordine ca urmare a diminuării veniturilor.

Ca o paranteză, şeful CJC a dat exemplul Primăriei comunei Târguşor care, din cauza reducerii salariilor şi tăierii sporurilor, a rămas doar cu primarul şi un singur funcţionar public. „În rest şi-au dat demisia", a afirmat Nicuşor Constantinescu. Despre angajaţii din subordine, care protestează de săptămâna trecută, şeful CJC a declarat că oamenii fac grevă atât pentru faptul că în urma deciziei Curţii de Conturi sunt obligaţi să returneze sporurile pe ultimii doi ani de zile, dar şi pentru faptul că li s-a diminuat salariul de bază cu 25%. „Vă daţi seama că au leasing la televizoare, la maşini de spălat, au venit să înapoieze banii pe doi ani. Sunt disperaţi de viaţă", a conchis Nicuşor Constantinescu. Şeful CJC a subliniat că angajaţii din subordine au pierdut 25% din salariul de bază, cât şi valoarea salariului de bază încă o dată prin tăierea sporurilor care, după cum a declarat, variau între 10% şi 100%.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • KOSTAS 22 Oct, 2010 15:55 multi din cei care citesc considera lucrurile prezentate ca fiind fabulatii, dar cu un salariu de 480 lei cum poate trai un om, fie el si functionar, este totusi un om. intradevar sunt disperati, sunt la limita rabdarii, la limita suportabilitatii.