Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicusor pierde in fata lui Palaz, in lupta pentru balti si lacuri

ro

08 May, 2010 03:02 1646 Marime text
cap_6.jpgTribunalul Constanţa a admis ieri acţiunea formularea Prefectului Judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, în procesul referitor la administrarea lacurilor şi bălţilor.

Acţiunea reprezentantului Guvernului în teritoriu formulată în contradictoriu cu Consiliul Judeţean Constanţa, avea ca obiect Hotărârea Consiliului Judeţean Constanţa nr. 348/21.10.2009 care făcea referire la solicitarea adresată Guvernului României în vederea trecerii imobilelor reprezentând lacuri şi bălţi, din domeniul public al statului şi din administrarea Administraţiei Naţionale „Apele Române", în domeniul public al judeţului Constanţa şi în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa.

La sfârşitul anului trecut, Instituţia Prefectului Judeţul Constanţa a acţionat în instanţă Hotărârea CJC, prefectul Palaz menţionând că demersul a venit după ce în comunicarea hotărârii respective către Instituţia Prefectului nu apărea un amendament. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a specificat că în procesul verbal al şedinţei CJC respective, se precizează că s-a introdus un amendament, de către consilierul judeţean PNL Gabriel Monea, prin care se cerea modificarea unui articol astfel: „în domeniul public al judeţului şi în administrarea CJC pentru a fi dat în administrarea autorităţilor, unde acestea există, autorităţi care solicită şi fac dovada proprietăţii lor". Acest articol nu apărea în HCJC nr. 348, cu toate că ea a fost supusă votului. Acţiunea în instanţă a fost comunicată la acel moment şi Consiliului Judeţean Constanţa prin adresa nr. 12.733 din 17.12.2009, prin care se menţionează că efectele acestei hotărâri sunt suspendate de drept.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Zalmoxis 08 May, 2010 07:06 Eu tare sunt curios cum oare ar arata regiunile dupa impartirea lor cum vor UNGURI. Oare la noi vom fi o mica regiune pro MOSCOVITA SAU pro BRAZILIANA sau pro SUD AMERICANA ca de chinezi nu prea avem sanse. Ei guverneaza acuma. Se inteleg impreuna cind sunt la guvernare si se lucreaza separat cind unu intra in opozitie.