Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ocupat cu referendumul şi cu alegerile la municipiu Chiru a lăsat pe locul doi semnăturile pentru demiterea lui Mazăre

ro

01 Nov, 2011 01:00 1232 Marime text
Chiru-GigiChiru018.jpgDemarată cu mare fast în septembrie, campania de strângere de semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea primarului Radu Mazăre a celui care aspiră la fotoliul de şef al Primăriei Constanţa, actualul preşedinte al PDL, se pare că merge mai bine decât se estimase iniţial.

Cel puţin aceasta este declaraţia şefului de la PDL, Gigi Chiru, care spune că dacă va fi nevoie va derula campania până la finele anului, doar-doar să strângă cele 70.000 de semnături pentru demararea procedurilor de referendum şi pentru a se încadra în termenul legal. Fiind o perioada încărcată la acest moment în PDL Constanţa, dat fiind faptul că finalul de săptămână se anunţă tumultuos - sâmbătă sunt alegeri la municipiu, iar duminică referendum local -, preocuparea pentru această campanie a trecut pe locul secund. „Aşteptăm să treacă săptămâna aceasta şi apoi vedem câte semnături am strâns şi de câte mai avem nevoie. Sunt mulţumit de rezultatele de până acum. Mă aşteptam la mai multă indiferenţă din partea constănţenilor, dar m-am înşelat. Ne aşteptam la mai puţin", spune Chiru.

La începutul lunii octombrie, Chiru transmitea, prin intermediul pliantelor şi al materiale de presă distribuite door-to-door, că au fost deja strânse 10.000 de semnături, iar în două săptămâni încă 5.000 de cetăţeni s-au mai alăturat demersului. „Nu am strâns încă materialele de la organizaţiile secţii de votare care sunt multe şi acestea. Zilele următoare, după ce terminăm cu alegerile şi cu referendumul, ne vom preocupa serios de această campanie", mai spune Chiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii