Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
04:58 05 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ovidiu Cupsa „PNL putea sa stea deoparte"

ro

04 Dec, 2009 02:52 1403 Marime text
Deşi liberalii sunt convinşi că „nici Traian Băsescu, nici altcineva nu va putea distruge PNL", totuşi, au preferat să se poziţioneze alături de PSD şi să recomande electoratului să-l susţină în turul II al prezidenţialelor pe Mircea Geoană.

Consilierul municipal PNL, Ovidiu Cupşa, a recunoscut, ieri, că „PNL putea să stea deoparte şi să fie un spectator sau să se implice activ în viaţa politică în continuare, având responsabilitatea a 20% din votanţii României". El este convins că românii care l-au votat pe Crin Antonescu „aşteptau o reacţie de poziţionare de-o parte sau alta". Cupşa a încercat să convingă că dacă PNL nu s-ar fi implicat „nu ne-am fi dus responsabilitatea până la capăt faţă de cei 20% care ne-au votat". În opinia sa, situaţia actuală a PNL, aceea de aliat cu PSD, demonstrează că liberalii s-au „adaptat la situaţia existentă pentru a încerca să obţină cât mai mult". Una peste alta, consilierul liberal a ajuns la concluzia că „nu e aşa o mare nenorocire alianţa PNL-PSD" şi nici nu garantează că „va fi o alianţă pentru 40 de ani de acum în acolo, dar e cea mai bună situaţie la momentul de faţă... dacă n-o să meargă, vom vedea". În completare, senatorul PNL Puiu Haşotti a punctat: „Noi trebuia să jucăm într-un fel", dar cu Traian Băsescu şi cu PD-L nu se putea din motivele deja arhicunoscute. „Nu ne-a unit dragostea de Mircea Geoană, cât pericolul ce pândea România şi PNL cu Traian Băsescu preşedinte", a concluzionat Haşotti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Un cetatean onest 04 Dec, 2009 10:02 Se spune de obicei ca uneori scuzele te acuza, asa consider ca procedeaza liberalii in momentul de fata. Ca si Geoana aseara care repeta ca un laitmotiv, ce va face si va drege impreuna cu Johanis,(oare unde-i este potenta politica de a se bate de la egal la egal cu celalalt candidat, fara atata ajutor de la altii?, vezi si chemarea la ordin de catre Vantu in miez de noapte!), asa si conducatorii liberali, pentru a-si justifica atitudinea de neinteles de catre mine, repeta cu nonsalanta un neadevar vazut din atmosfera si anume pericolul instaurarii unui regim dictatorial de catre marinar. Dl.Hasotti, care este si istoric, are o memorie atat de scurta incat nu-si mai aduce aminte de alianta liberalilor lui Tatarascu cu comunistii in 1945 si ce a urmat dupa. Oare ce interese liberale a aparat sau apara PSD?.Eu personal nu am vazut nici unul, iar dupa intalnirea dintre cei doi candidati m-am convins definitiv, ca din nou, asa dupa cum au mai procedat dupa 1990 unii conducatori liberali si acum ca si atunci au pariat pe o carte necastigatoare. Pacat, mare pacat.