Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz si Iustian, de serviciu de sarbatori

ro

21 Dec, 2009 05:07 1455 Marime text
cap_1.jpgÎn cadrul videoconferinţei organizate pe 18 decembrie, premierul Emil Boc a fost categoric: reprezentanţii Guvernului din teritoriu sunt la datorie în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Exclus ca prefectul sau subprefectul să plece din localitate în perioada sărbătorilor de iarnă. Plecaţi definitiv, dacă asta se va întâmpla!", i-a somat primul ministru pe reprezentanţii Guvernului din teritoriu. Pentru a respecta ordinul premierului Boc, prefectul judeţului Claudiu Palaz şi secundul său, subprefectul Mircea Iustian, vor face „schimb de ture". „Nu plec în concediu nici de Crăciun, nici de Revelion. Sărbătoarea Crăciunului o voi petrece împreună cu familia, la părinţi, iar de Revelion voi fi în localitate", ne-a declarat prefectul Palaz. De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu a specificat că atât el, cât şi subprefectul Iustian vor avea telefoanele deschise permanent, în caz că va surveni vreo situaţie neprevăzută să poată interveni rapid.

Cât prefectul Palaz va fi plecat la părinţi „de veghe" va sta subprefectul, iar de revelion vor face rocada întrucât Iustian va fi în „concediu" în perioada 28 decembrie 2009 - 3 ianuarie 2010. Totuşi, dacă situaţia o va impune, ambii reprezentanţi ai Guvernului din judeţ vor uita de musafiri, rude şi distracţie şi vor fi la datorie pentru că, după cum l-a atras atenţia şi premierul, „prioritatea zero sunt oamenii". „De Crăciun va fi Iustian în localitate, de revelion voi fi eu", ne-a asigurat prefectul Claudiu Palaz.

De altfel, chiar dacă meteorologii au anunţat că, din această săptămână şi până de revelion, starea vremii se va ameliora şi nu vor mai fi probleme deosebite, primul ministru a rămas ferm pe poziţie. „Decizia referitoare la prefecţi şi subprefecţi nu se modifică indiferent de prognoză pentru că vremea se schimbă precum situaţia din politică", a subliniat Emil Boc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aura 21 Dec, 2009 10:18 si cu palas la tobe si craciunite
  • redivivus 21 Dec, 2009 05:39 Daca Iustian este prezent la Prefectura,putem fi linistiti.Prin simpla lui prezenta,viscolul va inceta,zapezile se vor topi,pomii vor inflori.El va iesi in balconul Prefecturii si ne va delecta cu cantece executate la mandolina.