Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panourile supararii primarului Matei

ro

10 Dec, 2009 01:27 1830 Marime text
matei_1.jpgScorul favorabil înregistrat de Traian Băsescu în oraşul Năvodari, l-a iritat rău pe primarul social-democrat al urbei, Nicolae Matei. Acesta s-a decis să „dojenească" localnicii într-un mod inedit: mesaje scrise pe panouri luminoase.

Năvodărenii care n-au ascultat îndemnul şefului administraţiei publice locale şi nu au dat votul lor candidatului PSD la Preşedinţia României, Mircea Geoană. „Răzvrătirea" lor a fost interpretată de primarul Nicolae Matei drept un afront la adresa sa, drept pentru care s-a decis să le bage minţile în cap concetăţenilor săi. Aşa se face că, de două zile, în localitate au apărut nişte panouri luminoase pe care, printre altele, edilul le atrage atenţia că le va fi greu de-acum încolo şi că „nu merita asta!" (n.r. referire la faptul că demonstrat, prin vot, că-l vor preşedintele ţării pe Traian Băsescu, nu pe Mircea Geoană ).

Contactat telefonic, edilul-şef a recunoscut că el a dat ordin să se amplaseze acele panouri pentru a-i face pe năvodăreni să conştientizeze greşeala comisă. „Eu le-am pus.

matei_4.jpgDacă înainte de alegeri nu am reuşit, măcar după alegeri să-i fac să conştientizeze ce mare prostie au făcut. Am să le ţin, până ce le intră bine în cap că au greşit", ne-a declarat primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ANONIM 13 Dec, 2009 20:09 CE VREA SA FACA ACEST OM CU PANOUL ACELA NU MAI ARE DE GIND SA INCETEZE ODATA MAI BINE AR DA SI SALARIILE ASISTENTILOR PERSONALI CA SI LA NOI VIN SARBATORILE NU NUMAI LA COPII LOR ; MAI VORBEA LA NEPTUN DOMNUL CONSTANTINESCU SA MEARGA PARINTII SA LE CUMPERE CADOURI LA COPII DE LA TIRG SA SE DUCA EL SI ALTII CA NOUA NU NE-AU DAT SALARIILE . NOI NU AVEM COPII CA EI O SA-I MAI VOTEZE BUNICA DACA SE POARTA ASA CU OAMENII ACESTUI JUDET.
  • un cetatean 10 Dec, 2009 20:53 Banii vostri- drepturile voastre-ti-ai platit impozitul, taxa de salubritate? dar tu cu ce drept arunci harti pe strada, sau spargi seminte in parc, sau ai pretentia sa ai nu stiu cate drepturi. Tu ca locuitor al orasului ce ai facut pentru oras? Ai plantat macar o floare in fata blocului? Ai maturat trotuarul din fata blocului? Toti vreti drepturi.
  • nu conteza 10 Dec, 2009 20:47 PENTRU ANONIM. Este pentru prima data cand persoanele cu dizabilitati sunt invitate la un astfel de eveniment. A fost o actiune cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati(3 decembrie) ce nu s-a putut tine pe 3.12. pentru ca atunci s-a inaugurat Centrul de recuperare de la Negru Voda. IAR MINORII CU HANDICAP AU PRIMIT PACHET JOI 03.12.2009 LA DIRECTIA DE ASISTENTA SOCIALA. NU PRIMARIA A ORGANIZAT ACTIUNEA, CI CENTRUL DE RECUPERARE SI REABILITARE NEUROPSIHIATRICA PRICHINDELUL. Persoanele cu handicap au fost invitate sa vada spectacolul. NIMENI NU A SPUS CA VOR PRIMI DARURI!!!
  • oooooooooo 10 Dec, 2009 15:09 votul este liber,domn matei sa voteze pe cine vrea si noi navodarenii pe cine vrem,sunt oameni care nu au ce baga in gura dar nu vine matei sa le dea mancare,iar jucariile dat la scoala copiilor de sf nicolae erau stricate,crede ca ne poate cumpara
  • un locuitor al acestui oras. 10 Dec, 2009 14:38 Buna, gresesti cu aceste cuvinte nu toti locuitori al acestui oras a fost cu alt partid , esti un om cu carcter si discerne.Multi si-au depus votul cu celalalt partid . De ce ii judeci pe toti.Vezi unde ai gresit si atunci cere socoteala la populatie. Eu stiu ce am votat si mam suparat cind pe panoul publicitar ii invinuesti pe toti locuitori .Nu e corect. Fa-ti datoria ca si pina acum fi un om de onoare.Si ai sa ai surprize pe parcurs.Si idilul Constantei e foarte suparat dar a ramas acelas si respecta tot ce a facut si face la fel cum e mai bine pentru locuitori Constantei. Eu nu dau sfaturi dar asa am simtit.Iti urez sarbatori fericite si tine-o tot asa ca de unde dai DUMNEZEU are grije si daca esti corect el stie ce are de facut. Si mai ai grije si de parinti nostri. MULTUMESC
  • navodarean 10 Dec, 2009 13:29 omul clar e dement