Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petre „Datul la oase intre noi va face ca in 2012 putini sa mai stea in picioare“

ro

29 Jul, 2010 00:00 1704 Marime text
mihai-petre.jpg Petre consideră că în PDL „trebuie închise toate fronturile interne şi deschis unul singur: frontul cu PSD“.

Consilierul judeţean PDL Mihai Petre vorbeşte despre modul în care este afectat partidul de lupta internă şi arată cine are cel mai mult de câştigat de pe urma scandalurilor. „PDL Constanţa are un singur mare adversar politic: PSD. Căutarea unui fals adversar în interiorul partidului nu poate aduce nimic bun în perspectiva anului 2012 când, în ritmul «activităţii» politice din ultimele luni, este posibil să pierdem chiar şi puţina zestre electorală pe care o avem. Nu m-ar mira ca o bună parte din tensiunile interne ale PDL să fie generate chiar de adversarii politici“, a declarat Mihai Petre. Consilierul consideră că sarcina cea mai grea va reveni viitorului preşedinte al partidului. „Cu cât prelungim starea de incertitudine şi conflict, mă tem că oricine va fi ales preşedinte al organizaţiei judeţene va avea o sarcină foarte grea de a reconstrui din ruine. Ar trebui să avem un singur obiectiv: cum să scăpăm oraşul şi judeţul de PSD. Datul la oase între noi va face ca în momentul confruntării electorale din 2012 prea puţini să mai poată sta în picioare“, a precizat Petre. Pedelistul îşi îndeamnă colegii să-şi unească forţele împotriva PSD. „Tot ceea ce se vede astăzi este tensiunea internă, expusă din păcate mult prea mult, care ne costă în fiecare zi voturi pentru care va trebui să muncim de două ori mai mult ca să le recâştigăm. Trebuie să învăţăm din greşelile ultimilor opt ani, trebuie închise toate fronturile interne şi deschis unul singur: frontul cu PSD“, a încheiat Mihai Petre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Rozicrucianul 29 Jul, 2010 09:12 Don Petre,in inghesuiala pentru putere de la ,,usile'PDL C-ta,eu cred ca pedelistilor li s-a turtit palaria rau de tot si le trebuie una noua nouta.Otrava dezbinarii zace in capul unora dintre voi precum in burta unui muribund aflat pe patul spitalului de urgenta.Distanta de la otrava la nebunie este cit un fleac.Fiti atenti ,ca daca muribundul se scoala si este lasat liber ,contamineaza un popor intreg.Aveti prea multe greseli pentru a putea fi luate ca teme de studiu si invatare.Pai daca din greseala ai calcat in ,,ceva'poti sa te stergi oricit ai vrea ,ca tot miroase.Nu ar fi mai bine sa eliminati ,,greselile',sa le uitati,sa le trageti in teapa,sa le regurgitati,sa le incinerati,sa va proiectati cortexul pe succes si sa va luati ca tema ,iluminarea oamenilor,activarea pozitiilor lor sociale,venirea in intimpinarea spertantelor lor,inlocuirea grijei zilei de azi cu siguranta zilei de maine?Dar voi ,probabil,nu va incurcati cu idealuri care sunt mai sus de coada cufurita a unui batal de Cogealac.