Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNTCD Constanta il sustine pe Basescu

ro

09 Sep, 2009 02:27 942 Marime text

Ieri, preşedintele organizaţiei judeţene al PNŢCD Constanţa, Tudorel Chesoi, a anunţat că partidul său îl va sprijini pe actualul preşedinte al României, Traian Băsescu, la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Naţional al partidului, unde s-a discutat posibilitatea efectuării unor alianţe politice cu grupurile de partide din cadrul Partidului Popular European, dar şi atitudinea pe care PNŢCD o va aborda la alegeri. Forma finală a punctelor discutate la comitetul naţional vor fi bătute în cuie sâmbătă, când va avea loc, la Bucureşti, Congresul partidului, unde sunt aşteptaţi în jur de 1.000 de membri de partid. „Vrem să susţinem un candidat care are mari şanse la prezidenţiale şi care face parte din PPE. Traian Băsescu are cele mai mari şanse", a declarat Tudorel Chesoi.

Cât despre procentele pe care organizaţia de Constanţa le-ar aduce la scorul final pe care candidatul Traian Băsescu l-ar obţine, Chesoi a vorbit de cinci procente. „Îl vom susţine încă din primul tur şi credem că vom obţine voturile a peste 5% din populaţie pentru candidatul Traian Băsescu", a mai completat Chesoi.

Delegaţia constănţeană care va participa la Congresul de sâmbătă este formată din 63 de membri, dintre care 31 cu drept de vot.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MARIAN 30 Sep, 2009 13:33 PNTCD NU-L VA VOTA PE BASESCU.
  • Ghita 09 Sep, 2009 10:18 PNTCD face acum ce trebuia sa faca mai demult.Felicitari!
  • Johnson 09 Sep, 2009 08:39 PNTCD sustine iata pe fatza capul mafiei securisto-comuniste di tara.la Corneliu Coposu v-ati gandit o secunda inainte sa "emanati" imbecilitatea asta de "hotarare" ?