Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posibila colaborare PNL - PD- L

ro

28 Nov, 2009 01:31 1091 Marime text
Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, nu exclude, pe viitor, o colaborare cu PD-L. De asemenea, senatorul Puiu Haşotti îi asigură pe „vechii pedişti adevăraţi" că, alături de toţi liderii PNL, are „tot respectul, stima şi toată disponibilitatea pentru colaborare". Această disponibilitate liberală nu se va manifesta, însă, atâta timp cât, în opinia celor doi lideri, PD-L este condus de Traian Băsescu şi acesta va mai fi preşedinte. „După aceea, veţi vedea că este posibilă o reapropiere de PD-L", a conchis liderul PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 29 Nov, 2009 16:38 PNL-ul trebuie sa-si schimbe CONDUCATORII si intreg CONSILIUL DE CONDUCERE al acestuia. Cat timp PNL-ul il are ca membru pe IONEL CHIRITA si DINU PATRICIU , acest partid numai are nici un pic de CREDIBILITATE in fata romanilor cinstiti. Din pacate ,exista si roamani necinstiti ,dar acestia sunt in marea lor majoritate membrii sau simpatizanti LIBERALI. Din acest motiv partidul a trecut la un LIBERALISM EXCESIV care NU CORESPUNDE si nu respecta LEGILE ROMANIEI.
  • Membru 28 Nov, 2009 12:12 Nici vechii memmbrii PD-isti nu vor o colaborare atata timp cat la conducerea PNL-ului Constanta este Hasoti si Dragormir.....Caracterul oamenilor nu se poate schimba de la o zi la alta...asa cum spune dl Hasoti dupa DOCTRINA>>>>