Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectura, subtire la parcul auto

ro

10 Nov, 2009 01:41 773 Marime text
Orice instituţie are în dotare una sau mai multe maşini de serviciu. De obicei, beneficiarii acestora sunt şefii, dar şi angajaţii pot apela, uneori, la ele. Desigur, „pretenţiile" în materie de autoturisme de serviciu pot fi exprimate şi satisfăcute în funcţie de „rangul" fiecăruia.

La nivelul Instituţiei Prefectului judeţul Constanţa există trei maşini de serviciu. Un Volkswagen Touareg este „rezervat" reprezentantului Guvernului în teritoriu. Pe vremea când era subprefect, Claudiu Palaz nu obişnuia să „apeleze" la autoturismele Prefecturii Constanţa, preferând să se deplaseze cu una dintre cele două maşini din „parcul auto" propriu: un Nissan Patrol şi un Dodgeran.

Secundul său, subprefectul Mircea Iustian, nu are un autoturism proprietate personală, dar are maşină de serviciu. În deplasările sale, el poate folosi o Nubira. Prefectura mai are în dotare un Cielo, maşină la care apela, de obicei, celălalt subprefect al judeţului. Acum, având doar un subprefect, cu această maşină se deplasează în judeţ sau la Bucureşti, doar în interes de serviciu, şi alţi angajaţi ai instituţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii