Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria isi cauta un nou operator de telefonie

ro

24 Sep, 2009 03:23 775 Marime text

primaria_constanta_02.jpgMunicipalitatea a dat, ieri, sfoară în ţară că îşi caută un nou operator de telefonie care să asigure serviciul la cele 18 sedii ale primăriei de pe raza administrativ-teritorială a Constanţei.

Suma pe care municipalitatea a pus-o la bătaie pentru acest contract de achiziţii publice se ridică la 600.000 de lei, fără TVA. Potrivit anunţului de participare numărul 86965/23.09.2009, serviciul de telefonie fixă va fi achiziţionat de primărie de la un singur operator economic, pe o durată de trei ani, începând de la data încheierii acordului cadru. Operatorul economic care va avea norocul să câştige contractul se va ocupa de asigurarea unui număr de 238 interioare telefonice, dintre care 67 de interioare digitale şi 171 de interioare analogice.

Pe lista serviciilor pe care câştigătorul trebuie să le presteze e află cele referitoare la circuite ISDN_PRA şi la servicii auxiliare legate de punerea în funcţiune a centralei telefonice a instituţiei, mentenanţa acesteia şi a reţelelor telefonice.

În datele caietului de sarcini este specificat faptul că ofertantul care va fi desemnat câştigător va trebui să asigure prin serviciul de portabilitate, menţinerea numerotaţiei existente. Cât despre întreruperea serviciilor, eventualele probleme trebuie soluţionate neapărat în afara intervalului 08.00 - 20.00.

Doritorii au aproape o lună şi jumătate timp în care pot să-şi depună ofertele, termenul limită fiind 5 noiembrie, ora 10.00, urmând ca de la ora 12.00 să aibă loc deschiderea ofertelor la sediul autorităţii contractante.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii