Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PRM-ul isi schimba oamenii

ro

15 Sep, 2009 02:53 910 Marime text

prm_mircea_stoian_06.jpgDupă ce Mircea Stoian a fost desemnat să ocupe funcţia de preşedinte al filialei judeţene, iar Niculae Gheorghe, cel învins, pe cea de şef coordonator peste trei judeţe, Constanţa, Tulcea şi, probabil, Brăila ori Galaţi, acum se modifică structura Biroului Politic al partidului.

Odată terminat scandalul de acum aproape două săptămâni, de la Conferinţa judeţeană a PRM, apele s-au liniştit în organizaţia judeţeană de la malul mării. Aseară, în prima şedinţă a Consiliului Judeţean nou desemnat a fost stabilită componenţa Biroului Executiv, dar şi noile sarcini care vor fi trasate fiecăruia. Potrivit declaraţiilor proaspătului lider judeţean, aproximativ 70% din membrii acestuia fac parte din vechea structură. Cât despre pregătirile pentru campania pentru prezidenţiale care bate la uşă, Stoian a precizat că în şedinţa de aseară s-au definitivat mai multe aspecte organizatorice şi au fost strânse tabelele cu semnături necesare candidaturii liderului Corneliu Vadim Tudor la prezidenţiale. „Ni s-a dat drept sarcină să strângem 10.000 de semnături. Toată luna septembrie, cei desemnaţi cu această sarcină vor strânge semnături, iar la sfârşitul lunii vor prezenta un raport", a mai adăugat Stoian.

Potrivit celor declarate de fostul preşedinte judeţean, Niculae Gheorghe, noua titulatură, cea de coordonator la nivel regional al organizaţiilor PRM, îl prinde mult mai bine, chiar dacă nu a primit încă numirea oficială de la centru. „Poziţia pe care o ocup este, ca nivel de reprezentare, mai înaltă decât cea pe care o deţineam până acum. Am acceptat pentru a nu crea alte dispute în interiorul organizaţiei", ne-a declarat Gheorghe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii