Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a incheiat reexaminarea la CJC. Cine a ramas pe-afara?

ro

29 Jul, 2010 00:00 1877 Marime text

Angajaţii Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) aşteaptă rezultatele finale ale probelor de reexaminare la care au fost supuşi.

În perioada 26-28 iulie au avut loc probele de reexaminare a angajaţilor din cadrul CJC. Aceste concursuri s-au organizat pentru a se putea determina noua organigramă a instituţiei, impusă de cererile Ordonanţei nr. 63/2010, care prevede efectuarea reducerilor de personal din cadrul instituţiilor publice. Consilierii judeţeni au votat hotărârea prin care se făceau disponibilizările şi, din cei 871 de angajaţi ai CJC, ar trebui să mai rămână numai 668. Ieri a avut loc ultima probă a reexaminării, interviul, iar rezultatele finale sunt aşteptate cu emoţie de către angajaţi. „După ce vor fi corectate toate lucrările, vor fi afişate şi rezultatele, la sediul CJC“, a precizat purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Constanţa, Cristian Moldovanu.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cjcista 29 Jul, 2010 08:04 au ramas p-afara aia care mai faceau cate ceva pe-acolo sau nu aveau protectie. a ramas turma de pitzipoance proaste si cocalari psdisti. stai sa dea hartiile oficiale sa vezi cum apar dovezi clare ca au avut toti subiecte inafara de cei care trebuie sa plece aproape toti de la bou de bragaru care sta acum ascuns ca sobolanu prin gauri ca-i umfla botu astia daca-l prind. din cauza lui pleaca oameni care chiar faceau ceva acolo si cativa de la arghir. asta-i marea restructurare psdista, de-abia acum incepe circ toata mascarada e complet ilegala.