Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a modificat componenta CA CN APMC

ro

02 Sep, 2009 02:37 4609 Marime text
schimbari_ca_alexandru_serban_cucu.jpgŞerban Cucu a fost înlocuit de Ion Viorel Olea

Decizia de revocare din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie a lui Cucu şi înlocuirea acestuia cu Ion Viorel Olea a fost luată în ultima şedinţă AGA a Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa şi publicată în Monitorul Oficial din 31 august.

Numirea noului membru în AGA al CN APMC, în persoana lui Ion Viorel Olea a fost aprobată de ceilalţi membri ai CA cu doar 60% din voturi. Restul de 40% - reprezentând Consiliul Municipal Constanţa prin împuternicitul său, consilierul George Papari, şi al SC Fondului Proprietatea SA, prin Alexandru Eugen Zorica, fiecare cu câte 20 de procente la CN APMC - au votat împotriva cooptării noului membru în echipa lor.

De altfel, Olea şi Cucu sunt colegi în cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, la Direcţia Generală Infrastructură şi Transport Naval, cel dintâi ocupând funcţia de director general adjunct, Cucu fiind directorul general.

Printre deciziile care s-au mai aprobat în cadrul şedinţei figurează şi cea legată de modalitatea în care s-a repartizat, trimestrial, bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2009. Punctul de pe ordinea de zi a şedinţei a fost aprobat în unanimitate de membrii CA-ului reprezentanţi ai Ministerului Transportului, şi respins de delegatul CLMC, George Papari, cel al Fondului Proprietatea, Alexandru Eugen Zorica, abţinându-se de la vot. În unanimitate au fost aprobate punctele care fac referire la: modul de execuţie a criteriilor şi obiectivelor înscrise în anexa la contractul de mandat pe perioada ianuarie - mai 2009, mandatarea CA-ului pentru urmărirea lunară, aprobarea execuţiei contractului de mandat dar şi a criteriilor şi a obiectivelor înscrise în anexa contractului de mandat pe 2009. Cât despre regulamentul de funcţionare a Adunării Generale a Acţionarilor, acesta a fost votat în unanimitate de reprezentanţii Ministerului Transporturilor, respins de George Papari, membrul Fondului Proprietatea abţinându-se de la vot. Datele referitoare la deciziile luate în şedinţa din iulie au fost publicate în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 4518/31.08.2009.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii