S-au inmultit reprosurile la adresa lui Mazare
S-au inmultit reprosurile la adresa lui MazareConstănţenii au bombardat cu postări, în ultima vreme, site-ul www.domnuleprimar.ro, în care îi adresează edilului Constanţei o serie de mesaje, majoritatea reproşuri.
O constănţeancă, vrăjită de mirajul locuinţelor ieftine, care susţine că aştepta de doi ani, cu sufletul la gură, repartiţia pentru „minunatul apartament ieftin", afirmă că nu mai poate dormi de grija avansului pe care trebuie să-l plătească în cinci zile. „Am privit cu admiraţie transformarea oraşului Constanţa în ceea ce este acum. De la florile care înfloresc pe marginea drumului... până la cele mai grandioase construcţii, acest oraş a prins viaţă datorită dvs. Acum, este prima dată când sunt dezamăgită. Şi cred că am acest sentiment pentru că într-adevăr am crezut în dvs. Aştept de doi ani cu sufletul la gură repartiţia pentru minunatul apartament ieftin. Prietenii îmi spuneau că sunt nebună că pot să cred doar în nişte vorbe, însă am crezut până la capăt. Iar acum, cu repartiţia în mână, credeţi-mă că nu mai am somn gândindu-mă de unde pot face rost de 7.000 euro în cinci zile pentru avansul solicitat de constructor", afirmă constănţeanca. Deşi precizează că are posibilitatea de a se împrumuta la bancă, femeia afirmă că procedura durează mult mai mult de cinci zile. „Ştiu că această situaţie este creată prin decizia constructorului, însă încă mai cred că puteţi face ceva! Tinerii cărora li s-a adresat acest proiect nu dispun de aceşti bani cât ai bate din palme... Speranţa totuşi moare ultima... Mulţumesc!", mai precizează tânăra în mesajul ei către primarul Mazăre.
Obţinerea unei autorizaţii de construcţie durează
Un alt constănţean îi reproşează primarului că obţinerea unei autorizaţii de construire durează foarte mult, în opinia sa. „Cum se explică faptul că o autorizaţie de construire stă la primar de 11(unsprezece) zile, după ce a stat la director alte 11 zile, termenul este 09.05.2010, dar nici astăzi nu s-a mişcat", scria Gelu, pe 11 mai. Tot pe acest subiect comentează şi Gheorghe Candea pe 9 mai. „Dacă tot vă lăudaţi cu orice ocazie că v-aţi format o echipă nemaipomenită, cum vă explicaţi că o autorizaţie care trebuia să iasă în 09.05.2010, zace pentru semnare la dvs. de şapte zile, după ce a stat pentru semnare la director 11 zile?", întreabă constănţeanul.
Oraşul, împânzit de rable abandonate
Maşinile abandonate, care ocupă locuri de parcare, constituie o altă problemă semnalată edilului. „Vreau să vă sesizez faptul că, lângă gardul Secţiei nr. 2 a Fabricii de Pâine, pe strada Industriei Mici (zona ICIL), zac de multă vreme două autoturisme marca Dacia, aflate într-o stare avansată de degradare, vandalizate şi transformate în reale tomberoane de gunoi, devenind astfel adevărate focare de infecţie. (...) Vă rugăm să dispuneţi celor în drept să ia masuri de sesizare a proprietarilor şi ridicare în cel mai scurt timp a acestor maşini care, pe lângă faptul că sunt focare de infecţie, ocupă şi posibile locuri de parcare pentru autoturismele locatarilor din zonă. (...) P.S. Pe bulevardul 1 Decembrie 1918, între supermarket şi strada Bucureşti, mai zac abandonate astfel de rable, ocupând locurile de parcare", afirmă Ileana Codrea.
Străzi de pământ şi câini vagabonzi
Străzile neasfaltate şi câinii vagabonzi sunt alte motive de reproş aduse primarului Constanţei. „Locuiesc pe strada Eduard Caudella, nr. 48, iar când plouă, strada devine aproape impracticabilă. Vă rog să-mi transmiteţi când se va asfalta această stradă, având în vedere faptul că această zonă este într-o proporţie foarte mare construită şi locuită. De asemenea, în zona Bisericii „Intrarea Maicii Domnului în Biserică" sunt foarte mulţi câini vagabonzi pe care nu îi adună nimeni", scrie Cosmin Deliu, adăugând că are dreptul, în calitate de contribuabil, la condiţii normale de trai. „Precizez că suntem plătitori de impozite către bugetul Primăriei Constanţa şi dorim şi noi condiţii decente (drum principal asfaltat, reducerea numărului de câini vagabonzi) în zona în care locuim", mai afirmă constănţeanul.
Au dispărut şi urmele promisiunilor
Un alt constănţean, care reclamă o problemă similară, susţine că au dispărut chiar şi urmele promisiunilor similare. „În campania electorală de acum doi ani, aţi promis că veţi face canalizare şi veţi asfalta strada pe care locuiesc. Aţi pus chiar şi un panou mare de tablă pe care scria promisiunea respectivă. Până acum nu s-a făcut absolut nimic şi văd că a dispărut brusc şi panoul cu promisiunea respectivă. Să vă fie ruşine!", reclamă Ion Ştefan pe site-ul amintit.
De menţionat că toţi petiţionarii îi mulţumesc anticipat
„andrisantului"
pentru răspuns, însă niciunuia dintre ei nu i se răspunde.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
- gogu 01 Jun, 2010 22:27 nu va-ti dat seama ca Mazare e un mascarici se imbraca ca un mascarici si nici in fund nu li doare de nimeni a furat pina nu a mai stiut cum il cheama tot ce a facut in constanta a facut sa se faca el bogat ca toate companiile care intretin cea ce el a construit apartin lui asa sia luat si hotel in Brazilia cu bani furati Acum nu mai poti sa ii ajungi la nas cu batu ca din muritor de foame a ajuns smecher tare DOMNULE PRIMAR SA ITI DEA DUMNEZEU ATITA ZILE CIT NAI FURAT HOTULE