Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Speră să-şi reocupe locul de consilier Chivu de la Cernavodă a dat în judecată Consiliul Local

ro

12 Jul, 2011 00:00 1904 Marime text
cap_2.jpgLa finele lunii trecute, în şedinţa de Consiliu Local, aleşii de la Cernavodă au aprobat, cu excepţia viceprimarului Florian Hristea, hotărârea de încetare a mandatului de ales local PSD deţinut de Dumitru Chivu.

La mai puţin de şase zile, Chivu a deschis, la Tribunalul Constanţa un dosar, nr. 9848/118/2011, înregistrat pe 7 iulie a.c., prin care solicită suspendarea executării actului administrativ adoptat în hotărârea de CLM de la finele lunii iulie. Primul termen de judecată a cauzei va avea loc pe 9 august a.c.. Contactat telefonic, acesta ne-a spus că are speranţe că va câştiga procesul.

Hotărârea de a-l înlătura pe Chivu din Consiliul Local vine după ce primarul Mariana Mircea a mai încercat, în repetate rânduri, acest lucru. Fostul consilier local a fost exclus, în 2010, din organizaţia PSD Cernavodă, chiar dacă, pe vremea campaniei de la alegerile locale din 2008, acesta era unul dintre apropiaţii de încredere ai acesteia. Relaţiile dintre cei doi s-au deteriorat la momentul în care Chivu i-ar fi cerut Marianei Mircea suma de 120 de milioane de lei vechi, bani pe care, spune el, i-ar fi împrumutat primăriţei în campania din 2008.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii