Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tandemul Mazare - Constantinescu a ramas nepremiat

ro

04 Nov, 2009 01:11 1126 Marime text

cap_2.jpgPremiile de excelenţă Administraţie.ro au omis reprezentanţii autorităţilor locale de la malul de mării

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, social-democratul Nicuşor Constantinescu, începe să piardă din notorietate?! Constatarea poate fi extinsă şi în cazul primarului Radu Mazăre. În pofida realizărilor şi a programelor derulate la iniţiativa celor doi, colegii de breaslă se pare că nu le apreciază prestaţia.

De curând, la Braşov, a avut loc cea de-a V-a ediţie a Galei „Premiile de excelenţă Administraţie.ro". Manifestarea este dedicată, în exclusivitate, administraţiei publice autohtone, autorităţilor şi specialiştilor din domeniu, şi are ca principal scop evidenţierea iniţiativelor pozitive şi a proiectelor importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut.

La alegerile locale din 2008, preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, avea să obţină un nou mandat înregistrând cel mai mare procent (50,28%), la nivel naţional, după omologul său Borboly Csaba (UDMR) din Harghita, judeţ predominant locuit de maghiari. Acest rezultat, coroborat cu cel al primarului municipiului Constanţa, arăta că tandemul Radu Mazăre - Nicuşor Constantinescu rămânea combinaţia ideală pentru administrarea judeţului. Succesul lui Nicuşor avea să fie recompensat şi la partid. Un proiect iniţiat de PSD avea să-i stimuleze pe cei cu scoruri mari din locale cu medalii, distincţii, diplome de recunoaştere a performanţei electorale din partea conducerii de partid, dar şi cu portofolii în Guvern... ceea ce s-a şi întâmplat în cazul preşedintelui CJC.

premii_cjc_nicusor_constantinescu_radu_mazare_02.jpgRevenind la „Premiile de excelenţă Administraţie.ro", mare ne-a fost mirarea când, la nicio categorie nu am regăsit numele celor doi reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene. Organizatorii au acordat premii pentru: performanţe de vârf în domeniul managementului în administraţie, rezultate remarcabile înregistrate în acest an, continuitate în administraţia publică. Per total au fost 38 de laureaţi cu merite deosebite din toate domeniile administraţiei, dar niciun Radu Mazăre sau Nicuşor Constantinescu. La categoria „Premiul de excelenţă pentru activitatea în Consiliile Judeţene", premiaţi au fost preşedinţii de consilii judeţene de la Cluj, Tulcea, Covasna şi Prahova. La categoria „Premiul de excelenţă pentru activitatea în Primării", s-au bucurat de recunoaştere publică edilii municipiilor Ploieşti, Cluj-Napoca, Bucureşti - sectoarele 2 şi 4, Satu Mare, Piteşti şi Oradea.

Însă, după atâta recunoaştere locală şi pe linie de partid, Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre să fi intrat într-un con de umbră!?...

{mos_ri:Nicusor Constantinescu, Radu Mazare} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Corleone... 04 Nov, 2009 16:01 Mazare nu mai este de mult Primarul Constantei...este doar un personaj monden...!!!
  • un cnstantean 04 Nov, 2009 12:08 In Constanta de mult nu se intampla nimic.Putin asfalt , cateva becuri ,mult circ la Mamaia si un viitor inbelsugat dragilor de pensionari multumiti ca mai apuca si ei ceva
  • exliberalu 04 Nov, 2009 10:50 nu toata tara o cumperi cu pui orez si ulei si nici cu samba pe banii constantenilor
  • cetatean 04 Nov, 2009 04:51 In con de umbra au fost mereu...dar altii ia=u vazut ....in soare.
  • Gica Contra 04 Nov, 2009 01:47 Numai Basescu este vinovat.