Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii peremisti invata cum sa piarda voturile

ro

24 Sep, 2009 03:35 757 Marime text

Începând de azi până duminică, la Eforie Sud se vor desfăşura lucrările Şcolii de pregătire a Organizaţiei Tinerilor partidului, reuniune care are ca principală temă de discuţie alegerile prezidenţiale de la sfârşitul lunii noiembrie, dar şi modalităţile pe care peremiştii le vor aborda.

După ce, pe rând, toate partidele de pe eşichierul politic autohton au avut, fiecare, câte o şcoală de vară a organizaţiei de tineret, la început de toamnă a venit rândul peremiştilor.

De pe lista celor care vor participa la evenimentul care se va desfăşura la Hotelul „Splendid" din Eforie Sud şi-au anunţat prezenţa vicepreşedintele PRM, Dan Claudiu Tănăsescu, Dan Zanfirescu, membru în Biroul Permanent al PRM, Mircea Stoian, preşedintele Filialei Judeţene Constanţa a PRM, şi Constantin Bebe Ivanovici, preşedintele Filialei Judeţene Ilfov a partidului. Pentru că rezultate prea bune nu au avut până acum, se pare că şi de data asta vor învăţa cum să piardă din nou.

Din organizaţia de tineret de la nivel naţional şi-au anunţat prezenţa preşedintele OTRM, Dorel Vulpoiu, preşedintele Alin Văleanu, prim-vicepreşedintele OTRM, Cătălin Gheorghe Bucălăete, secretarul general al OTRM, Gianina Vulpe, vicepreşedinte OTRM, şi Cristina Dincu, preşedintele Filialei Judeţene Constanţa a OTRM.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii