Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vodafone a lansat şi la Constanţa noua generaţie IPhone 4S (galerie foto)

ro

12 Nov, 2011 01:00 3038 Marime text
03_vodafone.jpgCei de la Vodafone organizează an de an astfel de evenimente „Bussiness Club" pentru promovarea ofertelor în ţară, Constanţa fiind unul dintre locurile cele mai căutate.

Ieri, într-un cadru select, cei mai mari din cadrul Vodafone România au venit la Constanţa să le prezinte partenerilor constănţeni cele mai noi soluţii de afaceri. Invitatul special al zilei de ieri a fost unul dintre oamenii de performanţă pe care îi are România, Ivan Patzaichin, multiplu campion mondial la canoe şi cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de Vară, care le-a împărtăşit celor prezenţi experienţa de viaţă a unui campion, dar şi despre drumul către succes. De altfel, Vodafone România îşi propune să vină în faţa partenerilor de afaceri şi să prezinte personalităţi care se bucură de recunoaşterea publică. Evenimentul de ieri a marcat şi lansarea ultimei generaţii de IPhone 4S, pe care cei prezenţi au putut să-l testeze la fel, precum şi noile soluţii de video-conferinţă. Mai mult, cei prezenţi au participat la o tombolă în urma căreia câştigătorul va primi chiar noul IPhone lansat la miezul nopţii de 10 noiembrie.

Unul dintre directorii veniţi special pentru acest eveniment la Constanţa a prezentat în linii mari evoluţia companiei de la apariţia sa pe piaţa românească, dar şi rezultatele şi investiţiile de un miliard de euro pe care compania le-a făcut în reţea. Performanţa companiei este dovedită şi de ultimele rezultate ale unui studiu referitor la calitatea reţelei în comparaţie cu celelalte existente pe piaţă, din care a reieşit faptul că Vodafone este cea mai importantă reţea de date mobile. De altfel, în 2010, Vodafone a fost primul furnizor de conectivitate mobilă la date cu prezenţă naţională. „Comunicarea are în vedere stabilirea conexiunilor cu clienţii din ţară şi cum pot ei să sprijine preocupările legate de business. Suntem mândri că din vară am reuşit să introducem un nou serviciu de telefonie fixă, Internet şi VPN, peste o infrastructură de fibră optică. Vodafone este deja un furnizor de servicii fixe mai ales pentru categoria business. Este important că firmele din Constanţa deja prestează acest serviciu. Pentru noi, judeţul Constanţa este foarte important. Încă de pe vremea Connex eram prezenţi. În continuare, este o zonă foarte importantă pentru noi, Constanţa este lider de piaţă pe această regiune şi avem o prezenţă foarte puternică", ne-a spus Natalia Spermezan, director Total Communication pe parte de business.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii