Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevarul de Seara Cei 29 de suspecţi de corupţie din Portul Constanţa au fost arestaţi

ro

25 May, 2011 14:40 717 Marime text

După audieri care au durat toată noaptea, 29 de suspecţi de contrabandă din Portul Tomis au fost reţinuţi. Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au emis pe numele suspecţilor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Doar senatorul Mircea Banias este cercetat în stare de libertate.

UPDATE Fostul secretar general în MAI - Laurenţiu Mironescu şi Eugen Bogatu au primit mandate de arestare pentru 29 de zile. Şi ceilalţi 27 de suspecţi de corupţie audiaţi toată noaptea au primit mandate de arestare preventivă. Singurul suspect lăsat încă în libertate este senatorul Mircea Banias, care se bucură de imunitate.

În dosar sunt cercetaţi şi fostul secretar în Ministerul Administraţiei şi Internelor, constănţeanul Laurenţiu Mironescu şi senatorul Mircea Banias. Primul este suspectat că ar fi implicat în în fraudele descoperite în Portul Constanţa, în timp ce demnitarul este urmărit penal pentru trafic de influenţă.

Continuarea pe http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Suspectii_de_coruptie_din_Portul_Constanta-audiati_toata_noaptea_0_487151372.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii