Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Caz incredibil în judeţul Constanţa

ro

12 May, 2011 12:35 619 Marime text
Un bărbat din satul Dunărea, pe nume Petre Croitoru, de 62 de ani, se află în arest pentru 29 de zile. El a băut sâmbătă seară câteva pahare de alcool împreună cu fratele său vitreg, Stoian Grozea, de 54 de ani, după care lucrurile au degenerat.Cei doi s-au luat la ceartă, Petre ameninţându-şi fratele cu moartea şi luându-l la bătaie. Deşi Stoian Grozea se afla în stare de inconştienţă, suferind leziuni cranio- cerebrale grave, Petre Croitoru nu a binevoit nici măcar să cheme ambulanţa, abandonându-şi fratele într-o baltă de sânge. Mai mult, ca un gest macabru, înainte de a pleca, agresorul i-a aprins fratelui său o candelă la cap, să nu cumva să moară fără lumina creştinească.

Luni, sora lor a venit în vizită, iar când a observat în ce hal era Stoian Grozea, a anunţat imediat ambulanţa şi poliţiştii. În doar două zile, omul a fost plimbat prin trei spitale. Prima oară a fost dus la spitalul din Cernavodă cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral acut închis şi politraumatisme prin agresiune". După ce i s-au acordat primele îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Medgidia, iar în urma examinării, a fost dus la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Acum, se află în afara oricărui pericol.

În schimb, fratele său vitreg, Petre Croitoru, a fost prezentat ieri Parchetului cu propunerea de arestare preventivă, iar Tribunalul Constanţa a decis ca acesta să rămână în arest 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Pedeapsa prevăzută de lege pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat este închisoarea de la şapte ani şi şase luni la 12 ani şi şase luni.

http://www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii