Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Invazie de drogaţi în staţiunea Mamaia

ro

02 May, 2011 12:38 954 Marime text

Week-end-ul trecut, poliţiştii constănţeni au prins pe litoral şapte tineri care aveau asupra lor droguri.

Poliţiştii de la BCCO împreună cu efective din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime, Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră precum şi din cadrul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa au efectuat o acţiune pe linia combaterii traficului şi consumului de droguri în staţiunile Mamaia, Costineşti şi Vama Veche.

Astfel, vineri noapte, în zona de Nord a staţiunii Mamaia, au fost prinşi în flagrant Petrică A. şi Florin S., de 21 de ani, din Bucureşti, care deţineau în mod ilicit asupra lor, în vederea consumului propriu, cantitatea de aproximativ două grame canna-bis.

Tot vineri, în staţiunea Mamaia, au fost prinşi în flagrant Octavian P., în vârstă de 24 ani, din judeţul Argeş, care deţinea asu-pra lui cantitatea de aproximativ 0,5 grame cannabis, Vlad C., în vârstă de 20 ani, din Bucureşti, care deţinea asupra lui can-titatea de aproximativ 0,5 grame haşiş (rezină de cannabis), George C., în vârstă de 18 ani, din Brăila, care deţinea asupra lui cantitatea de aproximativ 1 gram haşiş (rezină de cannabis), precum şi Mihai C., în vârstă de 26 ani. şi Ionuţ B., în vârstă de 25 ani, ambii din Bucureşti, care deţi-neau în mod ilicit asupra lor, în vederea con-sumului propriu, cantitatea de aproximativ 2 grame cannabis.

Toţi cei şapte sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consumul propriu.

Totodată, în week-end, poliţiştii au acţionat pentru verificarea legalităţii comerţului cu produse de tip etnobotanic, identificându-se, în zona de nord a Staţiunii Mamaia, un punct mobil de vânzare a acestor mărfuri.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Serviciul Investigarea Fraudelor, urmând a se stabili dacă acesta avea documente de avizare. Cu această ocazie, au fost ridicate 78 plicuri cu astfel de substanţe, ce urmează a fi analizate în cadrul Laboratorului de Analize şi Profil al Drogurilor din cadrul BCCO Constanţa.

http://www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii