Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Primul candidat oficial la Primăria Constanţa

ro

20 May, 2011 14:31 939 Marime text

Preşedintele Partidului Conservator Constanţa, Ion Mincă, a declarat, ieri, că filiala constănţeană şi-a stabilit cele două persoane care vor candida din partea partidului la alegerile locale din 2012. El a anunţat că, pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa, a fost desemnată să candideze Mihaela Rus, cadru universitar la „Ovidius". De asemenea, fostul prefect Liviu Tit Brăiloiu este candidatul PC Constanţa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

„Zilele trecute, am avut o şedinţă la care au fost prezente 58 de organizaţii dintr-un total de 76. În structura de conducere a partidului, am promovat foarte multe femei ca preşedinţi în localităţi, inclusiv la nivel judeţean. Au venit alături de noi foarte multe cadre militare. Sunt foşti ofiţeri care au dorit să ni se alăture pentru a schimba ceva împreună în judeţ. Sunt oameni care nu au mai făcut politică niciodată. A fost o şedinţă de socializare, în cadrul căreia i-am informat ce o să facem împreună", a declarat Ion Mincă.

Pe de altă parte, liderul conservator a precizat că protocolul USL este destul de clar, fiecare partid având dreptul să-şi pună un candidat propriu.

„De ieri, numele celor doi candidaţi au intrat deja într-un sondaj de opinie publică. Numele lor au fost înaintate şi la Bucureşti. Vom vedea care va sta cel mai bine în sondaje şi acela va fi candidatul unic. Prin venirea celor doi în partid, sunt convins că PC Constanţa va creşte ca procentaj", a mai spus Mincă.

http://www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii