Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Scandal monstru în judeţul Constanţa

ro

16 May, 2011 13:18 754 Marime text

Un scandal monstru, în care au fost implicate zeci de persoane, s-a desfăşurat, vineri noapte, în localitatea constănţeană Mereni. În calea furiei scandaligiilor a căzut şi un poliţist, care a scăpat întreg doar cu fuga.

Un localnic din Mereni a anunţat, iniţial, poliţia din localitate, că o maşină ar fi încercat să îl lovească intenţionat în timp ce se deplasa pe marginea drumului. Agenţii s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit maşina oprită, în ea aflându-se cinci indivizi aburiţi bine de alcool. Poliţiştii au început cercetările, însă situaţia a degenerat rapid. Doi dintre ocupanţii autoturismului, Florin Vartolomei şi Nicolae Vartolomei, au încercat să-l lovească pe unul dintre poliţişti, omul legii scăpând tea-făr doar cu fuga. Pentru a nu cădea în mâna agresorilor, el a fost nevoit să se ascundă într-un magazin. După acest incident, cei cinci bărbaţi, Florin Vartolomei, Nicolae Vartolomei, Marian Jianu, Vasile Jianu şi Marian Cristian Ştefan au plecat spre satul Osmancea.

Nu după mult timp, Florin Vartolomei, cel care l-a alergat pe poliţist să-i rupă oasele, a sunat la Poliţie reclamând că el şi cei patru amici ai săi au fost bătuţi măr de 20 de persoane necunoscute, în timp ce se aflau în faţa unui bar, al cărui paron este Silviu Ganea.

Văzând că situaţia degenerează, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din Mangalia, Amzacea şi Bărăganu care au constatat că cei cinci bărbaţi au fost atacaţi, în faţa barului, cu bâte, scaune, sticle, furci şi topoare, obiecte banale aflate în dotarea oricărui sătean care se respectă. Două dintre victime, Florin Vartolomei şi Vasile Jianu, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale cu multiple răni, cel din urmă fiind internat la secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Scandalul s-a lăsat cu o ploaie de dosare penale, împărţite cu generozitate pentru toată lumea, chiar şi pentru doi poliţişti, împotriva cărora patronul barului a făcut plângere cum că poliţiştii l-ar fi ameninţat.

Astfel, cei cinci indivizi altoiţi s-au ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, în timp ce patronul barului a depus plângere penală împotriva a doi poliţişti pentru purtare abuzivă. De asemenea, oamenii legii fac cercetări pentru a afla identitatea atacatorilor, care vor da cu subsemnatul la parchet pentru loviri şi alte violenţe cât şi pentru vătămare corporală.

http://www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii