Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanţa Bătrân spulberat pe şosea în timp ce traversa neregulamentar

ro

10 May, 2011 14:14 1287 Marime text

Luni, în jurul orei 14.20, pe bulevardul Tomis, în apropierea Spitalului Judeţean, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui bărbat în vârstă de 75 de ani. Potrivit rutieriştilor, Dan Matei Seceleanu, de 19 ani, aflat la volanul unui Fiat (CT 23 SCL), se deplasa pe bulevardul Tomis, pe banda 1, dinspre strada Nicolae Iorga către strada Poporului. La un moment dat, în dreptul staţiei de autobuz 42, l-a surprins şi accidentat pe Nicolae Bujduveanu, de 75 de ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului destul de violent, după cum au declarat martorii, bătrânul, care a fost aruncat aproape doi metri, a fost grav rănit. La faţa locului a sosit o ambulanţă care a preluat victima şi a transportat-o la spital, la Camera de Resuscitare, prognosticul medicilor fiind rezervat.

Referitor la informaţiile apărute în presă, conform cărora ambulanţa ar fi sosit la locul accidentului după mai multe zeci de minute, medicul coordonator de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, dr. Claudia Patarici, a ţinut să precizeze că acuzele sunt nefondate. „Solicitarea s-a făcut la 14.24, iar ambulanţa a plecat imediat, fiind vorba de un accident grav de circulaţie. A ajuns acolo la 12.31, iar la 14.35 era deja cu victima la spital. Oricine este interesat poate asculta apelul primit", a precizat medicul coordonator.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • x 10 May, 2011 14:10 randament maxim din partea ambulantei...la 12.31 era deja la locul faptei si il astepta pe batran sa calce stramb :>. laser!