Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanţa Poliţişti puţini la număr căutăm agresori. Vă rugăm, predaţi-vă!

ro

04 May, 2011 13:13 585 Marime text

Poliţiştii constănţeni încă îi mai caută pe agresorii din scandalul produs în ziua de 1 mai în staţiunea Mamaia. De altfel, aceştia nu sunt singurii golani care au scăpat de oamenii legii după ce au comis nelegiuiri. Şi agresorii vamaioţi ai jurnaliştilor PRO TV, Realitatea TV şi Antena 1 sunt căutaţi de poliţişti.

Peste 20 de tineri s-au încăierat într-un club din nordul staţiunii, dar, până în prezent, nimeni nu a depus plângere la Poliţie. De altfel, oamenii legii s-au autosesizat după ce în presă au apărut mai multe imagini şocante surprinse de un cameraman amator.

Marţi, reprezentanţii IPJ au remis un comunicat de presă în care precizează că la data de 2 mai a.c., ora 6.20, Biroul de Poliţie pentru staţiunea Mamaia a fost sesizat că pe plajă, în zona unei terase din partea de nord a staţiunii Mamaia, are loc un scandal. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică mixtă, formată dintr-un poliţist din cadrul Biroului de Poliţie pentru staţiunea Mamaia şi un poliţist de frontieră. „Pe aleea de acces către terasă, ce se află amplasată pe plajă, la aproximativ 400 m faţă de aceasta, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din Bucureşti, care prezenta halenă alcoolică, iar la nivelul frunţii o plagă sângerândă. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale, acesta refuzând internarea sau alte investigaţii medicale. De asemenea, precizăm faptul că acesta nu a dorit să formuleze plângere penală cu privire la incident", se arată în comunicat.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, ulterior toţi participanţii părăsind zona. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburării ordinii şi liniştii publice, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc incidentul, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor.

 

Poliţiştii din Limanu au identificat mai mulţi suspecţi

Un alt comunicat de presă al IPJ, remis abia marţi, la două zile după... Scripturi şi la o zi după ce prefectul i-a convocat pe şefii instituţiilor abilitate să le ceară socoteală, face cunoscut firul evenimentelor incidentului din Vama Veche. Este vorba de duminică, atunci când jurnalista Ilknur Pintilie, însărcinată în patru luni şi jumătate, a fost trântită pe nisip de un individ. Cât despre celelalte agresiuni, nu s-a amintit nimic în comunicat.

„La data de 1 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din Limanu au fost sesizaţi telefonic prin sistemul 112 că un reporter PRO TV, în timpul unei transmisiuni directe pe plaja din Vama Veche, a fost agresat. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Mangalia, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, nefiind necesară internarea. Poliţiştii din Limanu efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburării ordinii şi liniştii publice, în cauză fiind identificaţi mai mulţi suspecţi. În ceea ce priveşte agresarea reporterului, acesta şi-a rezervat dreptul de a formula ulterior plângere penală cu privire la eveniment", se arată în comunicatul IPJ.

http://www.jurnaldeconstantaonline.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii