Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanţa Proxeneţii de pe variantă, trimişi în judecată împreună cu două „lucrătoare“

ro

12 May, 2011 12:37 723 Marime text

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus miercuri, 11 mai 2011, trimiterea în judecată a mai multor inculpaţi, între care şi un minor de 15 ani, care făceau „afaceri" cu „fetiţe" pe varianta oraşului Constanţa. Lotul este întregit şi de două persoane de sex feminin, acuzate de practicarea prostituţiei.

Potrivit comunicatului de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii i-au trimis în judecată pe Tamer Elvis Dumitru, cercetat pentru săvârşirea a şase infracţiuni de proxenetism (dintre care una asupra unei minore), Tenur Ali - trei infracţiuni de proxenetism, Belgin Ali - o infracţiune de proxenetism, Ersin Ali - infracţiuni de complicitate la proxenetism, Erdin Rasim - cinci infracţiuni de complicitate la proxenetism, C.F.E., în vârstă de 15 ani - cinci infracţiuni de complicitate la proxenetism. Totodată, în judecată au fost trimise şi Alina Şerban şi Florentina Gheorghe, pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie.

Ancheta efectuată în cauză a condus la concluzia că inculpaţii au înlesnit vreme îndelungată practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin, dintre care una minoră, în zona bulevardului Aurel Vlaicu (în apropierea fostului târg de legume) din municipiul Constanţa şi au tras foloase materiale din această activitate.

http://www.jurnaldeconstantaonline.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii